Stress op het werk? Wij hebben de oplossing!

Je bent een gemotiveerd en positief iemand die het beste van het leven wil maken. Zowel privé als zakelijk. Ondanks je positieve insteek merk je dat het je zakelijk regelmatig te veel wordt. Bijvoorbeeld door:

 • de nog steeds onzekere marktsituatie en daaruit resulterende baanonzekerheid
 • de steeds sneller vollopende mailbox
 • de druk om met steeds minder mensen meer te moeten presteren
 • de mogelijkheid om steeds online te kunnen zijn (en de verwachting dat je dit bent?)
 • de steeds onprettigere stemming en sfeer die er heerst binnen je bedrijf

Hoe weerbaar je mentaal ook bent, vroeg of laat wordt het voor veel mensen te veel. Als dat gebeurt, krijg je steeds meer het gevoel dat je de regie aan het verliezen bent en steeds meer geleefd wordt door je omgeving. Dit veroorzaakt chronische stress en dat geeft vaak het gevoel dat je van alles moet, en geen rust meer in je hoofd hebt. Stress heeft een schadelijke invloed op onze gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Chronische stress kan uiteindelijk zelfs leiden tot een burn-out.

In ruim 75% van het psychisch verzuim speelt stress een rol. De gemiddelde verzuimduur bij psychisch verzuim bedraagt 180 dagen. Voordat het zo ver is, vallen mensen vaak kort uit. In 50% van de gevallen leidt kort verzuim na 4 jaar tot langdurig verzuim. Het langdurig verzuim kost een werkgever, aan loonkosten, al gauw € 45.000 (bron: ArboNed)

Verminder werkstress snel en structureel met onze flowyu-methode

Wanneer je last hebt van (chronische) werkstress kun je je herkennen in de volgende symptomen:

 • Hoofdpijn
 • Slaapproblemen
 • Concentratieproblemen
 • Lusteloosheid
 • Motivatieproblemen op de werkvloer

Be more you biedt je de mogelijkheid om met breintraining weer volledig tot rust te komen. Deze training zorgt ervoor dat je beter leert omgaan met stress op het werk en je jouw gedrag daadwerkelijk kunt veranderen. Meer weten? Vraag nu meer informatie aan.

referentie stress

Waarom het resultaat van andere trainingen vaak van korte duur is

Iedere professional heeft met stress te maken. Stress in privé situaties maar vanzelfsprekend ook stress op het werk. Je weet dat je beter zou presteren, je ambities sneller waarmaken, als je effectiever kon omgaan met stress.

We gebruiken allerlei technieken, trainingen en methodes om ons gedrag te ontwikkelen en anders om te leren gaan met stress. We besteden miljarden aan coaching, training, ziekteverlof, persoonlijke ontwikkeling. Dat kost veel geld en veel tijd, en het resultaat is meestal van korte duur.

Ons gedrag veranderen is omslachtig omdat gedrag het resultaat is van jarenlange ervaring. Het is ingeslepen in onze hersenen en voelt vertrouwd, ook al blijkt het niet altijd even adequaat of efficiënt. Dit zijn de neurale paden. Met alleen er over praten en er over na te denken bereik je niet die werkelijke verandering waar je naar zoekt. Maar wat dan?

De oplossing tegen werkstress: gedragsverandering op basis van neuroplasticiteit

Automatische handelingen ontstaan door neurale voorkeurspaden die in het brein worden aangelegd. Deze paden zorgen ervoor dat je in herkenbare situaties gedrag gaat herhalen wat je je eigen hebt gemaakt. Met de breintraining van Be more you gaan we je leren nieuwe paden aan te leggen in je brein waardoor je bewuster en effectiever gaat handelen. Het vermogen van ons brein om te veranderen noemen we neuroplasticiteit.

Met onze tweedaagse training zet je een eerste stap in de richting van verandering. Je gaat op zoek naar de paden van geautomatiseerd gedrag, je leert ze te herkennen en je leert er op andere manier mee om te gaan zodat er nieuwe paden ontstaan.

Wat levert je onze werkstress training op?

Deelnemers die onze training hebben gevolgd, hebben unaniem aangegeven dat het ze het volgende oplevert:

 • persoonlijk gelukkiger en professioneel effectiever
 • minder gevoelig voor stress situaties
 • meer rust en gevoel van balans
 • minder stress op het werk
 • betere focus en concentratie
 • het gevoel dat je, wat je wilt veranderen ook kunt veranderen

Download gratis brochure over onze training!

Wil je meer informatie ontvangen over onze training om je werkstress te verminderen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen je per mail vrijblijvend onze brochure toe.

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen