Wat zeggen deelnemers?

yuri_van_geest

“Deze training gaat naar de essentie: voelen, ervaren, realiseren in plaats van denken. De rest is bijzaak. Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.”
Yuri van Geest, Author of Amazon bestseller Exponential Organizations / Founder of SingularityU the Netherlands


“Van jagen naar genieten”
Lianne Ebbinkhuijsen, Wervend Spreken Expert/Spreker/ Business Groei Coach en Eigenaar van Easy-Influence

Als ambitieuze ondernemer heb ik jarenlang in de jaagstand gestaan. Ik kreeg dingen gedaan en boekte successen, maar wel ten koste van veel wilskracht, discipline en stress. Diep van binnen geloofde ik altijd al dat het makkelijker moest kunnen. En deze 2-daagse hebben die overtuiging bevestigd. Ik ken geen enkel ontwikkelingsprogramma dat zo aangenaam is als dit en dat zo snel resultaat boekt. En ik heb al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De eerste effecten waren dat ik beter sliep en minder snel uit het veld geslagen werd door situaties die me vroeger een hele dag konden ‘bezetten’ met stress.  Ook mijn ‘hersteltijd’ als ik ergens boos op ben, is na deze training opvallend korter geworden. Dat is fijn voor mezelf, voor mijn omgeving en maakt me veel productiever. In totaliteit voel ik me meer gecentreerd en nog meer bij mezelf.

Dat zijn dan wat vage woorden misschien, maar dat betekent dat ik makkelijker besluiten neem, mijn intuïtie nog meer vertrouw en vertrouwen heb in de toekomst zonder te moeten jagen. Die winst is elke dag voelbaar en maakt dat ik meer momenten heb waarin ik kan zeggen ‘life is good’. En dat gun ik iedereen.


“De training heeft paden geopend waarvan ik het bestaan niet wist. Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en ik kan erop vertrouwen. Vanuit dat vertrouwen vaar ik nu mijn eigen koers richting balans en geluk.”
Cecile Arnold, ondernemer


“De kracht van deze training is de combinatie van persoonlijke ontwikkeling met directe technologische feedback, waardoor in korte tijd zichtbaar resultaat geboekt wordt, zoals meer inzicht in jezelf, maar ook in je werksituatie, betere energiemanagement en verminderde stress.”
Michiel Schuurman, Event Organizer, Digital Innovator & Strategist at Trend8 / Secretary of the Startup Foundation


En “het is goed.”giselle
Giselle Fransen, Trainer/Consultant/Coach van Management Drives

De basis van mijn piramide van vertrouwen is hiermee aangevuld na de training “Travel Light”. Inzicht in mijzelf zonder te hoeven graven naar oorzaken. Zoeken naar veiligheid en basis-vertrouwen zonder dat de zoektocht “onveilig” hoeft te zijn. Waarom maak ik sommige stappen niet, maar droom er wel steeds van? Wat houdt me aan de grond, terwijl ik wil vliegen? Eerder was “het spoorzoeken” in Track & Trace al een ontdekkingsreis, maar na deze training “Travel Light” voel ik een nog groter verschil. Nooit eerder liet een training zo’n indruk op me achter. “Nieuwe inzichten verdampen heel snel”, zeg ik zelf altijd, maar deze training geeft niet alleen inzicht, maar borgt werkelijk nieuwe gedachten en nieuw  gedrag. Daardoor voel ik me anders, en ben ik anders! Meer balans in mijzelf, en van daaruit “pro-actief” handelend. Geen beklemmende gedachtes meer “het is, of ik ben, niet goed genoeg”.

Trainer/Coach Karin bedankt voor je enthousiaste uitleg, je juiste vragen, je prettige vanzelfsprekendheid en je betrokkenheid. De “Droomreis (Fast Forward)” maak ik ook heel graag weer met jou!


“Hoe treffend was het flowyu-model dat uit de computer rolde!!!”
Heidi von Weiler, ondernemer

2 dagen uit de bewoonde wereld. In een heerlijke rustige en ruime kamer midden op een mooi landgoed, los van alle dagelijkse beslommeringen was het ook gemakkelijk mijn telefoon te laten voor wat het is. Geen Facebook, appjes of email. Focus op mezelf, in het hier en nu. Mijn doel: Meer rust in mijn overvolle hoofd met ideeën en ook meer orde in alle ideeën zodat het gemakkelijker is om ze ook daadwerkelijk uit te voeren.

Dag 1: best spannend en confronterend om mijn hersenactiviteit te laten meten door iemand die ik pas 3 minuten ken. Mijn coach, Ingrid, is professioneel, duidelijk, vriendelijk geduldig; raakte niet in de war van alle vragen die ik had. Ze weet feilloos de vinger op de juiste plaats te leggen. Hoe treffend was het flowyu-model wat uit de computer rolde!!!

Aan het einde van de dag voelde ik aan mijn hersenen dat ze hard gewerkt hadden. Moe en er kon echt niets meer bij. Best gek gevoel als je ‘alleen maar’ een leuke film gekeken en mooie muziek geluisterd hebt.

Dag 2: ik werd wakker en keek op mijn telefoon voor de tijd en zag een ontploffing aan berichten. Mijn Rapporten (van mijn bedrijf Heidewietska) waren de avond ervoor bij RTL Late Night besproken en heel duidelijk in beeld geweest! Geweldig nieuws! Mijn hoofd ontplofte, ik wilde van alles tegelijk; mensen bellen, de uitzending terugzien, allerlei pr-acties schoten door mijn hoofd! Een fantastisch leerzame gebeurtenis, want zo reageer ik dus. Deze gebeurtenis kon ik meteen in de training inbrengen. Nu ik me hiervan bewust  ben en de training heb gedaan merk ik dat al anders reageer!

Het is grappig maar het voelt alsof ik weer meer ruimte in mijn hoofd heb. Alle kennis en herinneringen zijn er nog, ik voel me verfrist, opgeruimd en wordt verrast door eigen gedachten op een hele natuurlijke manier. Meer van denken naar doen, meer in balans, echt meer mezelf eigenlijk!

Een absolute aanrader deze training!


eelco_liebrand“Met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu.”
Eelco Liebrand, Portfolio Manager HR Solutions, Unit4

Ik vroeg altijd erg veel van mezelf waardoor ik niet vaak rust had. De zogenoemde lat lag altijd hoog. Ik was continu gefocust op vooruitgang en resultaat en vergat daardoor werkelijk in contact te zijn met mensen én mezelf. Dankzij de training Spoorzoeken is mijn zelfbewustzijn vergroot. Ik ervaar meer rust en minder stress waardoor ik veel beter tot nieuwe ideeën en oplossingen kom. Ik laat beter los en stap met groots vertrouwen in het onbekende. Ik ontdek waar ik werkelijk toe in staat ben. Ik heb minder last van alle mentale activiteit die werd ingezet om te voorkomen de controle te verliezen. Ik moet minder, ik heb minder zelfkritiek en ervaar meer moed. Er is meer tijd ontstaan tussen stimulus en respons. Nu, als ik het even niet weet, dan ben ik weer even stil. En hoe stiller ik ben, hoe meer ik hoor. Met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu.”


joel_van_dorst“Een bijzondere ervaring die mijn gevoel heeft opengesteld en me volledig in balans heeft gebracht!”
Joël van Dorst, Coördinator Regionaal Milieuhandhavingsteam (RMHT) en eigenaar JvD Milieuservices (freelance handhaving/milieu)

Voorafgaand aan de training was het erg druk in mijn hoofd en was ik alleen maar bezig met de toekomst, nieuwe doelen stellen en resultaten boeken. Hierdoor miste ik veel informatie om mij heen. Ik had geen goede balans tussen werk, privé en mijn relatie. Verbazingwekkend hoeveel dieper inzicht de metingen en de training geven. Door mijn minder prettige jeugd had ik altijd last om mijn gevoel volledig open te stellen. Al tijdens de eerste dag lukte me dit volledig. Ik weet nu de knop te vinden. Ik ervaar een groot verschil tussen voor en na de “be more you” training, ook mensen in mijn directe omgeving nemen positieve veranderingen waar. Ik kan mijn gevoel nu volledig openstellen en ben vooral in het “hier en nu”. Ik praat rustiger en voel me rustiger. Ik ervaar de kwaliteit van “leven in het hier en nu”, waar ik voorheen vooral met morgen bezig was. De investering van de tweedaagse flowyu-module Spoorzoeken heeft mij directe meerwaarde geleverd.   Om mijn onverwerkte ervaringen uit het verleden volledig te verwerken en te integreren ga ik zeker verder na deze bijzondere ervaring.


marian“Deze training is het grootste geschenk van mijn leven!”
Marian van Offeren, HR manager, Hemels van de Hart

Mijn trainingsdoelen waren: meer zelfvertrouwen en meer rust in mijn hoofd. Ik had namelijk nogal de neiging om vooraf te bedenken wat er allemaal mis kon gaan en bovendien droomde ik heel veel, waardoor het ’s ochtends soms leek alsof ik niet geslapen had. Lees meer


 

toon“Rust is mijn grote wens zo bleek. Rust is het enige dat ik nimmer heb. Of mezelf niet gun.”
Toon ten Cate, eigenaar van tactieQ

Ik ben Toon ten Cate. Mede oprichter van tactieQ te Amsterdam. Ik kwam in aanraking met be more you en ben zo geïnspireerd geraakt om de basistraining te doorlopen. Het Spoorzoeken.
Moet gezegd ik was behoorlijk sceptisch. Logisch ook. Electroden op je hoofd, een scherm…je hersenen uitlezen…dat klinkt nogal heftig!
Toch heb ik het gedaan en de ervaring die ik heb meegekregen is verbluffend te noemen.


 

david“Ik geniet nu met volle teugen van hier en nu!”
David de Kock, Schrijver | Spreker | Oprichter at 365DagenSuccesvol & Awesome Business Mastery

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na de be more you training.
Ik ervaar de kwaliteit van “leven in het nu”, waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was. Lees meer

 


heike“Al tijdens de trainingen werden de resultaten zichtbaar, allereerst voor mensen uit mijn directe omgeving. Voor mij persoonlijk was het belangrijkste onderdeel van de training de module “Travel Light”.
Heike Siegel-Conrad, Sales Coordinator at Kikkerland Europe BV

Zonder er inhoudelijk over te spreken werden bewuste en onbewuste ervaringen uit mijn verleden verwerkt, die tot dan toe mijn handelen sterk beïnvloed hebben. Het werd voor mij duidelijk waarom ik in bepaalde situaties reageerde zoals ik dat deed. Met dit inzicht kon ik er aan werken om deze zaken, bijvoorbeeld in mijn familie relaties te verwerken. Dit helpt mij nu niet alleen privé maar ook in mijn werk. Ik reageer gelijkmatiger en ben veel geconcentreerder. Daardoor kom ik zowel klanten als collega’s opener over en kan effectiever werken. Ik stel tegenwoordig, in tegenstelling tot vroeger, vrijwel niets meer uit. Ik schat dat ik sindsdien zo’n 40% effectiever werk.
En het allerbelangrijkste: ik zit eindelijk goed in mijn vel!


miranda“Wat een bijzondere training van Be more you!”
Miranda van Putten, Founding Partner van TalentTank

Toen ik er aan begon wist ik eigenlijk niet precies wat ik kon verwachten qua resultaten.
Ik vond het ook best heel spannend. Nu kan ik niet meer om het resultaat heen: meer rust in mijn hoofd en veel meer focus. Ook kan ik veel gemakkelijker afstand nemen van zaken die mij eerder te emotioneel raakten, waardoor ik nu veel efficiënter en doelgerichter met lastige situaties om kaan gaan! Ik kan het iedereen aanraden. Meer ruimte om weer nieuwe en andere dingen te gaan doen, wie wil dat nou niet!


edwin“Mijn training bij Be more you was een fantastische ervaring.
Edwin Kist, senior Vice President Human Resources, Cloetta

Het heeft me diep inzicht gegeven in mijn diep gewortelde angsten en blokkades door me te laten voelen en ervaren dat ervaringen uit mijn verleden een enorme invloed hebben op mijn huidige leven. Die invloed blijkt veel groter dan ik me ooit gerealiseerd had.
Dit heeft mijn kijk op het leven direct veranderd en ik ben er van overtuigd dat dit inzicht een diepe en positieve impact zal blijven hebben op de rest van mijn leven. Diezelfde impact gun ik iedereen.’


 thessa“Constant op weg en op zoek naar nieuwe uitdagingen, wil ik met mensen het beste bereiken.
Thessa Menssen, CFO BAM

Dat geeft me veel energie. Toch heb ik regelmatig  het gevoel dat het niet goed genoeg is of dat ik het niet goed genoeg doe. Daar loop ik dan ook wel eens op leeg. Het helpt mij dan om de zorgen die ik voel vanaf een grotere afstand en rustig te bekijken. Met deze innerlijke rust lukt het beter de mogelijkheden en grenzen te wegen en het best mogelijke te bereiken. Zo kan ik met gerichte energie veel effectiever aan de slag. Be more you gaat voor mij over persoonlijk groei door het effectief inzetten van je energie vanuit innerlijke rust.”


kirsten“Met de training heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.”
Kirsten Kirchner, Melody Marketing & Bedrijfsadvies

“Via via ben ik in contact gekomen met Be more you. Nadat ik de site goed had bestudeerd en een paar telefoongesprekken had gevoerd met de oprichter Marco Karman, had ik de indruk dat deze training me zou kunnen helpen bij het vervullen van mijn belangrijkste persoonlijke groeiwens: meer zelfvertrouwen.” Lees meer


 

tony“Ik ben minder stress gevoelig geworden, waardoor ik op spannende momenten veel sneller en beter kan reageren.”
Tony Albus, IT Manager / Manager Operations bij Softwear BV

“Van nature ben ik van “aanpakken en doorzetten” en dat heeft me geholpen om mijn maximale bijdrage te kunnen leveren. Helaas hield ik daardoor vaak te weinig rekening met mezelf. Hierdoor werd ik in de loop van de tijd steeds prikkelbaarder en uiteindelijk werd het me soms allemaal teveel en moest ik een aantal dagen per jaar thuis blijven en absolute rust houden.
Mijn gedrevenheid is absoluut gebleven, maar sinds mijn training houd ik óók rekening met mezelf: de gedwongen dagen thuis zijn sindsdien verleden tijd. Ook ben ik minder stress gevoelig geworden, waardoor ik op spannende momenten veel sneller en beter kan reageren.”


katinkaIk leef veel minder gehaast, ben heel veel rustiger geworden en kan veel beter omgaan met tegenslagen: al met al is mijn leven daadwerkelijk veel meer in balans!
Katina Gikas, Co-Founder at Water Tech Trading

“Aan het begin van mijn training mocht ik mijn persoonlijke wensen formuleren. Mijn kernwoorden waren: rust in m’n hoofd, harmonie thuis en balans in mijn leven. Wat er sindsdien in mijn leven gebeurt is, is wat mij voor werkelijk een cadeau!


pjotr“Ik leer nu dagelijks hoe ik mijn energieniveau beter kan balanceren in een druk bestaan.
Pjotr Hoekstra, Group HRD Manager, Royal Boon Edam

Vooraf was ik kritisch over een dergelijke training. Kon deze training een echte meerwaarde hebben? Voor mij en anderen binnen de organisatie? Best eng zo direct met je hersenen werken.

De tweedaagse training bij Be more you was inspirerend, vernieuwend en confronterend.

De directe feedback van je eigen hersenfrequentie kan niet worden ontkend. Het is een persoonlijke spiegel met extra lichtval. Goede en mindere goede kanten worden helder zichtbaar en toegelicht. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik mezelf makkelijk kon ontspannen. Hersengolven verraden direct uiterlijke schijn. Hiermee kreeg ik snel een zeer goed beeld wat je kan verwachten van een  flowyu training. Na twee dagen ‘spoorzoeken’ kwam ik uit de training met tools waar ik direct op kon voortbouwen.

Ik leer nu dagelijks hoe ik mijn energieniveau beter kan balanceren in een druk bestaan. Vanuit die positie hou ik ook beter focus op belangrijke zaken. Ik ga verder met deze training. De investering van twee dagen ‘spoorzoeken’ heeft mij directe meerwaarde geleverd. Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend.  Ongeacht of je na twee dagen spoorzoeken je flowyu reis voortzet. Deze twee dagen leveren iedere professional een meerwaarde in hun performance.”


eline“De toekomst voelt weer goed en mijn herstel als vanzelfsprekend.”
Eline

Wat be more you voor mij heeft betekend: In december 2013 ben ik begonnen met een zware burn-out aan mijn avontuur. Ik ging er onbevangen in. Ik had geen hoge verwachtingen, maar stond open voor de flowyu methodiek.

Tijdens de 10 dagen training werd het mij al snel duidelijk dat mijn hersens echt aan het werk werden gezet. Het programma gaf me gelukkig ook goed de ruimte om tussentijds tot rust te komen. De eerste signalen dat er wat aan het gebeuren was, was dat mijn slaap sterk verbeterde. De slaapmedicatie die ik regelmatig nodig had behoorde al snel tot het verleden.


piet“Deelnemers zitten door de training blijvend beter in hun vel en benutten hun talenten veel meer.”
Piet van Vugt, CEO Pink Elephant & serial entrepreneur

Daarnaast acteer je, met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu. Hierdoor creëert de Be more you training grote toegevoegde waarde voor zowel deelnemer als bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat de be more you training economisch een zeer rendabele investering is. Lees meer

 


  sandra“Wow…wat ik geleerd heb pas ik automatisch toe.”
Sandra Bergakker, Controller/Hoofd Mens & Middelen, Servicedienst, Gemeente Rotterdam

Mijn collega Astrid Suurmeijer heeft me opmerkzaam gemaakt op be more you. Wat me vooraf aansprak in de training is de wetenschappelijke (neurologische) basis die er achter zit. Ik ervaar het achteraf als een absolute meerwaarde dat ik sinds de training mijn inzichten als een natuurlijk iets toepas, ik hoef er niet over na te denken, het gaat vanzelf. Dit is een wezenlijk verschil met mijn ervaringen met eerdere trainingen: daar ervoer ik veel meer dat ik eerst de situatie moest herkennen en daarin dan vervolgens het nieuw geleerde actief moest toepassen. Lees meer


monique“Missie geslaagd: bevrijd van onnodige zelfkritiek!”
Monique Ooms, Communicatieadviseur, tekstschrijver, conceptontwikkelaar, dagvoorzitter, presentator en discussieleider

De belangrijkste doelstelling voor mijn training was om meer voldoening te halen uit de kwaliteit van het door mij geleverde werk. Een van de meest uitdagende en leuke werkzaamheden die ik heb, is de rol van dagvoorzitter. In de afgelopen jaren heb ik dit al vele malen mogen doen, voor uiteenlopende sectoren.” Lees meer

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen