Training herstel stress/burn-out voor organisaties

Be more you biedt meerdaagse trainingen brain boosting op locatie in Berg en Dal. In de innovatieve methode wordt getraind met inzicht in en terugkoppeling van je eigen hersenactiviteit. Het inzicht dat je krijgt is daarom superobjectief en helpt medewerkers binnen jouw organisaties concreter dan ooit verder in hun ontwikkeling. De combinatie met één-op-één coaching zorgt ervoor dat onze methode universeel inzetbaar is in persoonlijke ontwikkeling. Of een deelnemer nu komt om zijn of haar talenten verder uit te bouwen of om ongewenst gedrag (zoals stress) te elimineren: het is allemaal mogelijk!

De eerste fundamentele stappen worden gezet in de 2-daagse basistraining Track & Trace. Wil je hier meer over weten? Download dan onderstaande PDF:
PDF basistraining Track & Trace

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van iemand anders. Een collega, het team waaraan je leiding geeft, een traineeprogramma of een complete organisatie.

Ieder mens is uniek, met zijn of haar uitdagingen en talenten. Het kiezen uit een enorm aanbod van ontwikkelingstrajecten: hoe pak je dat aan?

Je wilt het beste voor je zakelijke omgeving, met een duidelijk rendement. Wat je wilt voorkomen is dat een programma tijdelijk impact heeft, maar de nieuwe ervaringen en afspraken al snel weer op de achtergrond komen.

We weten niet wie je bent en kennen de professionals waarmee je werkt niet, maar we weten wel dat ook zij (en jij!) ervaringen uit het verleden hebben waar ze nu nog steeds mee worstelen en die hun gedrag regelmatig ineffectief maken.

Iedereen weet heel goed op welke aspecten hij of zij zichzelf verder kan ontwikkelen en wil dit ook. In de praktijk blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan: het gedrag dat je hebt ontwikkeld, is vaak lastig te doorbreken en te vervangen door iets beters. Je wilt het wel, maar het lukt je slechts met moeite om dit blijvend te behouden.

Waarom is brain boosting fundamenteel anders?

We hebben een krachtig en universeel inzetbaar programma (onze flowyu-methode) ontwikkeld voor bewuste en blijvende eliminatie van stress en burn-out. We doen dit door:

Meting van hersenactiviteit maken we de huidige staat van zijn snel en objectief inzichtelijk: zowel visueel (in ons flowyu-profiel) als verbaal (bijbehorend rapport
Realtime meting van en terugkoppeling op de huidige hersenactiviteit maken we de deelnemer bewust van de huidige triggers en stellen diegene in staat om in plaats hiervan effectiever gedrag te ontwikkelen. Doordat we deelnemers helpen om het natuurlijk leervermogen van je brein in de hoogste versnelling te zetten, bereiken zij gericht snel en blijvend resultaat.
Door onze individuele maatwerkprogramma’s focussen we alle aandacht en energie op de individuele ontwikkeling van de deelnemer.

Dit maakt onze flowyu-methode de meest effectieve en efficiënte manier voor professionals om afscheid te nemen van ineffectief gedrag en een versnelling van de persoonlijke ontwikkeling te realiseren.
Download PDF

Wat levert deelname de deelnemer op?

De deelnemer krijgt snel inzicht in je huidige belemmeringen, uitdagingen en ontwikkelruimte door de objectieve meting van je hersenactiviteit
Opruimen van triggers uit het verleden, zonder psychologisering van impactvolle gebeurtenissen uit je leven, zodat ze je niet meer in de weg zitten
Structurele vermindering van stress en daardoor vergroting van zelfbewustzijn. Hierdoor ben je genuanceerder en reageer je effectiever op mensen en situaties waar je dagelijks mee te maken hebt
Een versneld burn-outherstel: deelnemers rapporteren na maanden/jaren van andere inspanningen grotere en impactvollere stappen te hebben gezet in de dagen van de flowyu-module dan in de gehele voorgaande periode.
Je hebt een aantal dagen volledige aandacht voor jezelf: ultiem de allerbelangrijkste persoon
Je ervaart en verankert een gevoel van innerlijke rust en balans waardoor het nadien als een innerlijk ijkpunt kan fungeren
In plaats van vanuit ‘frustratie versnellen‘ ben je in staat om vanuit ‘acceptatie te accelereren‘: je doet misschien hetzelfde als voorheen en ervaart gek genoeg toch iets heel anders
Altijd maximale impact en resultaat in jouw herstel of ontwikkeling door onze individuele maatwerkaanpak
Door verblijf in een 4 sterren hotel gelegen op een schitterend landgoed, heb je naast een super effectieve leerervaring, tevens het gevoel van een ontzettend aangename mini-vakantie
Unieke resultaatgarantie: als je na afloop van de 2-daagse flowyu-module Track & Trace ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we je de investering in je training

Piet van Vugt“Deelnemers zitten door de training blijvend beter in hun vel en benutten hun talenten veel meer.”
Piet van Vugt, CEO Pink Elephant & serial entrepreneur

“Daarnaast acteer je, met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu. Hierdoor creëert de Be more you training grote toegevoegde waarde voor zowel deelnemer als bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat de be more you training economisch een zeer rendabele investering is.”

Waarom is deze methode interessant voor organisaties?

Al vele bedrijven hebben met ons samengewerkt om hun mensen, teams en organisatie verder te ontwikkelen. De flowyu-methode wordt ingezet binnen bedrijven uit allerlei branches. Van eenmanszaak tot corporate. Een module kan bijvoorbeeld interessant zijn voor jouw bedrijf om de talenten en potentie van professionals verder te ontwikkelen [link naar ander deel website]. Echter, in sommige gevallen vragen urgente uitdagingen eerst aandacht, bijvoorbeeld wanneer:

Eén of meerdere medewerkers te maken hebben met hoge werkdruk en hier professioneel en/of privé onder lijden
Stress een werknemer, team of organisatie dusdanig in de weg zit dat processen inefficiënt of zelfs ineffectief verlopen
Er een (mogelijke) diagnose burn-out is of werknemers zich emotioneel uitgeput voelen

Wie gingen jullie voor?

Sinds 2010 hebben wij honderden deelnemers begeleid.  Het overgrote merendeel hiervan waren professionals van allerlei soorten organisaties (beursgenoteerd, MKB, ZZP, overheid) op allerlei mogelijke functieniveaus (trainee, medewerker, manager, directie) in een breed scala aan functies (marketing, sales, HR, logistiek, financieel, ondernemer, innovatie). Op onze site vind je een selectie van de gegeven referenties.

 
 

Wat is de universele overeenkomst tussen alle unieke deelnemers?

Het aantal thema’s waar deelnemers aan gewerkt hebben is minstens even groot als het totale aantal deelnemers. Tegelijkertijd blijkt het onder aan de streep heel vaak te gaan over een universeel onderwerp: Hoe haal ik het beste uit mezelf en lever daardoor een positieve bijdrage en voel me daar goed bij? In onze programma’s kun je hierin snel blijvende stappen zetten.

Meer informatie over hoe de flowyu-methode past binnen stressvermindering en burn-outherstel in jouw organisatie? Download dan onderstaande PDF!
Download PDF


Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen