Vervolgtraining ‘Travel Light’ (4 dagen)

Nadat je de basistraining ‘Track & Trace’ hebt afgerond, heb je de eerste stappen gezet in gerichte persoonlijke groei en verandering van oude gedragspatronen. Onze vervolgtraining ‘Travel Light’ sluit hier naadloos bij aan en bouwt er op voort.

Wat levert de 4-daagse vervolgtraining je op?

Door deelname aan deze 4-daagse flowyu®-module vergroot je je professionele effectiviteit én persoonlijk geluk. Dit bereik je doordat je tijdens deze individuele, op maat gemaakte module Travel Light snel en blijvend de volgende ontwikkelstappen realiseert:

  • Je ontwikkelt je openheid, objectiviteit en zelfbewustzijn nog verder en verbetert daardoor je energiemanagement
  • Je vergroot je proactiviteit doordat je veel meer focust op die aspecten van je leven waar je de meeste invloed op hebt
  • Je vergroot de ruimte tussen ‘stimulus’ en ‘respons’ nog verder door ontlading van emotionele triggers uit het verleden

Resultaat Travel Light


Wat zeggen deelnemers over de vervolgtraining Travel Light?

Quote Edwin Kist Travel Light“Mijn training bij be more you was een fantastische ervaring.

Het heeft me diep inzicht gegeven in mijn diep gewortelde angsten en blokkades door me te laten voelen en ervaren dat ervaringen uit mijn verleden een enorme invloed hebben op mijn huidige leven. Die invloed blijkt veel groter dan ik me ooit gerealiseerd had.

Dit heeft mijn kijk op het leven direct veranderd en ik ben er van overtuigd dat dit inzicht een diepe en positieve impact zal blijven hebben op de rest van mijn leven. Diezelfde impact gun ik iedereen.”

Edwin Kist
Senior Vice President Human Resources, Cloetta

Quote Heike Travel Light

Zonder er inhoudelijk over te spreken werden bewuste en onbewuste ervaringen uit mijn verleden verwerkt, die tot dan toe mijn handelen sterk beïnvloed hebben. Het werd voor mij duidelijk waarom ik in bepaalde situaties reageerde zoals ik dat deed. Met dit inzicht kon ik er aan werken om deze zaken, bijvoorbeeld in mijn familie relaties te verwerken.

Dit helpt mij nu niet alleen privé maar ook in mijn werk. Ik reageer gelijkmatiger en ben veel geconcentreerder. Daardoor kom ik zowel bij klanten als collega’s opener over en kan effectiever werken. Ik stel tegenwoordig, in tegenstelling tot vroeger, vrijwel niets meer uit. Ik schat dat ik sindsdien zo’n 40% effectiever werk.

En het allerbelangrijkste: ik zit eindelijk goed in mijn vel!”

Heike Siegel-Conrad
Marketing Manager Europe at Kikkerland Europe BV

Wil je meer informatie over onze vervolgtraining(en)?

Bel Marco Karman: 0624 990 258, mail naar info@bemoreyou.nl of vraag meer informatie aan via onderstaand formulier.

Job Application
First
Last
Address
City
State/Province
Zip/Postcode
Country
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen