Trainingen

Be more you biedt meerdaagse trainingen brain boosting op locatie in Berg en Dal. In de innovatieve methode wordt getraind met inzicht in en terugkoppeling van je eigen hersenactiviteit. Het inzicht dat je krijgt is daarom superobjectief en helpt je concreter dan ooit verder in je ontwikkeling. De combinatie met één-op-één coaching zorgt ervoor dat onze methode universeel inzetbaar is in jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu komt om ongewenst gedrag te elimineren of om je talenten verder uit te bouwen: het is allemaal mogelijk!

De eerste fundamentele stappen zet je in de 2-daagse basistraining Track & Trace. Wil je hier meer over weten? Download dan onderstaande PDF:
PDF basistraining Track & Trace

De ontwikkeling van talent bij professionals kun je op twee manieren benaderen. De vorm waar je misschien wel meteen aan denkt, is die waarbij wordt uitgegaan van het uitbouwen van potentieel. Waar ben je goed in? Welke talenten zitten er in jou verborgen die klaar zijn om ontdekt, ontwikkeld en ingezet te worden? Hoe kun je jezelf in staat stellen om datgene te bereiken waarvan je weet dat je het in je hebt, maar wat nog geen plek heeft kunnen krijgen? Be more you helpt jou om je volledige potentieel in te zetten, zodat je professioneel effectiever en persoonlijk gelukkiger kunt zijn.

Veel mensen willen wel, maar ‘kunnen’ niet. Ze weten precies wat er beter moet en vaak zelfs hóe het beter moet. Toch krijgen ze het niet voor elkaar: de behaalde resultaten zwakken al snel af of blijven zelfs helemaal uit. Je bent dan vaak al en hoop tijd, geld en/of moeite kwijt en persoonlijke ontwikkeling komt dan al snel op een laag pitje te staan. Heel frustrerend en natuurlijk ook onvoorstelbaar zonde, omdat je zo’n hoop energie en geluk kunt halen uit het inzetten van je unieke talenten.

Klaar voor talentontwikkeling?

In veel gevallen is talentontwikkeling een belangrijke doelstelling in onze modules. In sommige gevallen komen deelnemers juist bij ons terecht omdat bijvoorbeeld stress of zelfs een burn-out hun ontwikkeling in de weg zit. Er is dan sprake van ongewenst gedrag dat eerst aangepakt zou moeten worden om de weg voor talentontwikkeling vrij te maken. Samen met jouw coach ga je hier tijdens het programma mee aan de slag.

Waar kunnen we je het beste mee helpen?

         

         

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen