Testimonials module ‘Oriënt Express’

Hieronder vind je van een aantal deelnemers terugkoppeling over hun ervaringen en de blijvende veranderingen die ze door de training hebben bereikt. Natuurlijk is ook jouw situatie  uniek en met geen enkele andere vergelijkbaar. Als je er prijs op stelt om nader vrijblijvend van gedachten te wisselen over jouw uitdagingen en groeimogelijkheden, neem dan gerust contact op via ons formulier of rechtstreeks per telefoon (Marco Karman 0624 990 258).

Jeroen Rottier, HR Manager, Rabobank Rotterdam

 

Piet van Vugt, CEO of Nobel, Serial entrepreneur

“Al onze medewerkers mogen een training volgen”
Ik ben in 2010 in contact gekomen met be more you. Ik was direct geïnteresseerd in de wetenschappelijke aanpak. Ik begreep ook dat je door de training nieuwe neurale verbindingen kunt creëren. Deze neurale verbindingen zorgen ervoor dat het trainingsresultaat blijvend is. Ik vind het effect van deze 7-daagse training op mezelf, mijn privé – en zakelijke omgeving ronduit verbluffend. Ik voel ook dat mijn ontwikkeling nu zelfs nog doorgaat.

“Echt thuis”
Ik merk dat ik in een energiegolf zit, waarin ik vanzelf mijn innerlijke rust bewaar. Dit terwijl het op dit moment in mijn leven drukker is dan ooit tevoren. Van mijn gezin hoor ik ook dat ik “echt thuis” ben (in plaats van verzonken in gedachten of aan het werk), met werkelijke aandacht voor mijn gezinsleden.

Betere leider
Door de training is mijn leiderschapsstijl aanzienlijk verbeterd. Voorheen zat ik erg kort op de projecten waar ik bij betrokken was. Het natuurlijke gevolg was dat ik mijn medewerkers daardoor onvoldoende ruimte bood voor eigen initiatieven. Nu stel ik me veel meer coachend op, waardoor iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor komen de kwaliteiten en creativiteit van alle medewerkers veel meer tot hun recht en worden er betere resultaten gehaald binnen ons bedrijf.

Betrokkenheid medewerkers
Voorheen kostte het me moeite en energie om mijn medewerkers betrokken te krijgen bij mijn plannen en hun inbreng daarin mee te nemen. Ik ben nu aanzienlijk minder tijd kwijt om de activiteiten die ik wil ontplooien concreet te maken. Ik kijk er nu werkelijk naar uit om samen met mijn mensen de best mogelijke oplossingen te ontwikkelen. De ruimte die ik nu bied, leidt sneller tot betere ideeën en resultaten en een hogere betrokkenheid van de medewerkers.

Toegevoegde waarde
Deelnemers zitten door de training blijvend beter in hun vel en benutten hun talenten veel meer. Daarnaast acteer je, met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu. Hierdoor creëert de be more you training grote toegevoegde waarde voor zowel deelnemer als bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat de training economisch een zeer rendabele investering is.

Nobel
Binnen NOBEL (www.nobel.nl) streef ik er na om budget voor de training vrij te maken om daarmee in de komende 2-3 jaar geïnteresseerde  medewerkers de mogelijkheid te bieden een be more you training volgen, te beginnen bij ons directieteam. Op een schaal van 1 – 10, scoort de be more you training voor mij een 10: ik kan deze training van harte aan iedereen aanbevelen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je eigen groeikansen op te pakken en te verzilveren? We horen graag van je via ons contactformulier of direct per telefoon (Marco Karman 0624 990 258)

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen