Testimonials module ‘Doorreis’

Hieronder vind je van een aantal deelnemers terugkoppeling over hun ervaringen en de blijvende veranderingen die ze door de training hebben bereikt. Natuurlijk is ook jouw situatie  uniek en met geen enkele andere vergelijkbaar. Als je er prijs op stelt om nader vrijblijvend van gedachten te wisselen over jouw uitdagingen en groeimogelijkheden, neem dan gerust contact op via ons formulier of rechtstreeks per telefoon (Marco Karman 0624 990 258).

 

Jaap Korver, eigenaar van Korver Living

“Voorheen zag ik bedreigingen, nu vooral kansen!”
Mijn grote kracht bleek ook mijn grote valkuil. Zolang ik me kan herinneren zijn mijn sensitiviteit en intutie hele sterke eigenschappen geweest, waardoor ik onder andere mijn bedrijf Korver Living in de afgelopen jaren succesvol heb kunnen op- en uitbouwen. Wat ik me nu realiseer is dat deze sterke punten tegelijkertijd mijn valkuilen zijn geweest die er uiteindelijk toe geleid hebben dat ik medio 2010 belandde in een forse burn-out. Gelukkig heeft een goede vriend op basis van zijn eigen ervaringen een intake voor een be more you training voor mij geregeld. De analyse en het voorstel verbaasde me enorm (binnen 10 trainingsdagen zou ik mijn leven weer op de rit de kunnen hebben), maar zijn wel de reden geweest om dit traject te gaan volgen. De voornaamste doelen die ik geformuleerd heb waren meer innerlijke rust en verhoogde creativiteit.

Voor de training was mijn glas meestal half leeg, sindsdien steeds half vol!
Mijn sensitiviteit en intuïtie ontwikkelde zich al heel vroeg in mijn leven als zelfbescherming mechanisme en zo heb ik het ook onbewust heel mijn leven ingezet. Omdat ik altijd alles in de gaten hield, beoordeelde (en vaak ook veroordeelde) ik mijn hele omgeving. Voor mezelf bouwde ik hierdoor een veiligheid in, maar op mijn omgeving kwam ik door mijn vlijmscherpe analyses vaak bedreigend over. Omdat ik niet filterde, over analyseerde ik, waardoor ik vaak het overzicht verloor en zeker kansen heb laten lopen. Sinds mijn training kan ik mijn sensitiviteit en intuïtie focussen op die zaken die er voor mij werkelijk toe doen en juist op die terreinen creatiever zijn. Hierdoor heb ik tot mijn grote verrassing, naast innerlijke rust, ook meer zelfvertrouwen gekregen en ben veel positiever geworden. Waar ik voorheen probeerde mijn toekomst te beheersen, ga ik nu onbevangen om met de realiteit zoals deze zich aan mij presenteert. Zakelijk schiet ik veel minder vaak in de stress. De mensen in mijn omgeving ervaren nu veel meer ruimte van mij en vooral ook veel minder onderlinge spanning. Hierdoor is ook de relatie met mijn zoon versterkt. Ik merk bovendien dat ik nu ook veel minder stotter dan voorheen.

Trainingsresultaten zijn eerst verwarrend, dan verbluffend, verrijkend en versterkend
Terugkijkend vond ik de tijd tussen de trainingsblokken best lastig omdat er emotioneel zo veel in mij gebeurde. Dit leidde in mijn geval tot behoorlijke stemmingswisselingen. De resultaten die ik heb behaald zijn verbluffend: ik ben veel beter geworden dan de oude ik die ik was en voel dat er diep in mij iets wezenlijks blijvends veranderd is. Ook ervaar ik dat mijn persoonlijke groei zich ook na mijn training verder voortzet. Op een schaal van 1 tot 10, scoort mijn be more you training een 10.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je eigen belemmeringen op een structurele en blijvende manier van je pad te halen? We horen graag van je via ons contactformulier of direct per telefoon (Marco Karman 0624 990 258)

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen