Archief voor reviews

kirstenKirsten Kirchner
Melody Marketing & Bedrijfsadvies

Via via ben ik in contact gekomen met be more you. Nadat ik de site goed had bestudeerd en een paar telefoongesprekken had gevoerd met de oprichter Marco Karman, had ik de indruk dat deze training me zou kunnen helpen bij het vervullen van mijn belangrijkste persoonlijke groeiwens: meer zelfvertrouwen.

Door mijn toegenomen zelfvertrouwen werk ik nu zo’n 30% sneller dan voorheen

Ik ben in 2010 begonnen met mijn eigen bedrijf Melody Marketing (www.melody-marketing.com). Vanaf dat moment merkte ik nog meer dan voorheen dat ik het best lastig vond om contacten te leggen met onbekenden. Na de kennismaking bleef het voor mij vaak moeilijk om echt te zeggen wat ik ergens van vond. Ik bereidde me altijd erg goed voor en was daardoor zeker succesvol, maar voelde dat het erg veel tijd kostte en dat er nog veel meer in mij zat dan er uit kwam. Sinds ik mijn training heb afgerond loopt dit werkelijk anders: het aanknopen van een gesprek gaat als vanzelf: alhoewel ik het soms nog best spannend vind, is er geen barrière meer om dat te doen waarvan ik weet dat het goed is voor de klant, mij en onze samenwerking. Ik zeg nu ook veel makkelijker wat ik ergens van vind en, grappig genoeg, het voelt voor mij alsof ik nooit anders gedaan heb. Voorheen besteedde ik heel veel tijd aan controle en correcties van mijn werk. Belangrijk bijkomend voordeel is dat nu veel eerder besluit dat mijn werk goed en af is. Ik schat dat ik daardoor 30% sneller werk dan voorheen.

Ik krijg nu makkelijker grotere en enthousiastere klanten dan voorheen!

De zakelijke resultaten zijn verbluffend: ik krijg er veel makkelijker nieuwe klanten door en kom ook in contact met andere mensen dan voorheen. Ik heb mijn grootste klant niet alleen pas gekregen, maar hij is zo onder de indruk van mijn werk dat hij fan van me is. Ik ben nu, veel eerder dan ik eigenlijk gepland had, bijvoorbeeld bezig met het organiseren van een Masterclass. Laatst heb ik mijn initiatief besproken met een heel ervaren spreker. Tijdens ons gesprek was hij zo geroerd dat hij een traantje weg moest pinken. Ook heeft hij toegezegd om me te gaan helpen. Ik weet nu al dat deze Masterclass een groot succes zal worden.

Ik bereik nu veel meer dan voorheen omdat ik werkelijk in contact ben met mensen

Eigenlijk kun je mijn resultaten heel kort als volgt samenvatten: doordat ik nu vanuit meer zelfvertrouwen mijn relaties aanknoop en onderhoud, heb ik een veel warmere uitstraling. Deze warme uitstraling ontvang ik als natuurlijk ook van mijn omgeving terug. Ook krijg ik complimenten dat ik er zo stralend uit zie. Hoe goed het met me gaat kun je zelf op foto’s zien: ik heb mijn poppetjes in mijn ogen weer terug!

Mijn verhaal klinkt buitenstaanders ongetwijfeld heel onwaarschijnlijk in de oren………

Ook in mijn privé omgeving heeft mijn verhoogde zelfvertrouwen een positief effect: doordat ik mijn kracht sta, creëer ik automatisch ook meer ruimte, bijvoorbeeld in de relaties met mijn partner, kind en ouders. Alhoewel het in het begin voor hen wel even wennen en schakelen was, geniet iedereen nu van de nieuwe dynamiek die is ontstaan. Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving is erg onder de indruk van mijn resultaat van mijn be more yourself training. Ik weet dat mijn verhaal voor buitenstaanders klinkt als “to good to be true…”. Dat vond ik zelf ook op het moment dat ik er aan begon. Ik weet nu uit eigen ervaring dat het resultaat werkelijk zo snel zo goed kan zijn. Ik beveel de training daarom ook van harte aan iedereen aan: op een schaal van 0 tot 10, geef ik een 9!

Be more you ervaring van Kirsten Kirchner

Ook in mijn privé omgeving heeft mijn verhoogde zelfvertrouwen een positief effect: doordat ik mijn kracht sta, creëer ik automatisch ook meer ruimte, bijvoorbeeld in de relaties met mijn partner, kind en ouders. Alhoewel het in het begin voor hen wel even wennen en schakelen was, geniet iedereen nu van de nieuwe dynamiek die is ontstaan. Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving is erg onder de indruk van mijn resultaat van mijn be more yourself training.

Lees meer ›

Be more you ervaring van Marian van Offeren

Door mijn hoog sensitiviteit werd ik in het verleden erg beïnvloed door de emoties van anderen: het kon zomaar gebeuren dat ik opgewekt naar kantoor ging en, door de emoties van anderen, diep bedroefd naar huis ging. Sinds de training kan ik haarfijn benoemen wat ik opmerk bij anderen. In mijn werk als leidinggevende en HR Manager helpt me dit enorm om de vinger op de zere plek te leggen en daardoor ruimte te creëren voor de oplossing. Ik merk dat het anderen helpt en, omdat ik vanuit mezelf praat, krijg ik ook altijd een oprechte respons terug. Ik heb in dit soort situaties van anderen nog geen enkele negatieve reactie gehad.

Lees meer ›

Be more you ervaring van Monique Ooms

Mijn voornaamste doelstelling tijdens mijn be more you training was om dit niet meer te laten gebeuren. Deze missie is volledig geslaagd: ik ervaar nu iedere keer weer dat de weg naar negatieve gedachten definitief is afgesloten. Af en toe heb ik nog wel de neiging, maar ik kan dan heel makkelijk besluiten ‘dat doen we dus niet meer’ en dan ben ik het ook direct kwijt. Ik heb nu geleerd om te leren van werkelijke ervaringen in plaats van onzeker te worden van mijn eigen aannames. Ik geniet van complimenten van anderen en reflecteer mijn eigen functioneren nu veel objectiever.

Lees meer ›

Be more you ervaring van David de Kock

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na de be more you training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.

Lees meer ›

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen