elineEline

“De toekomst voelt weer goed en mijn herstel als vanzelfsprekend.”

Wat be more you voor mij heeft betekend: In december ben ik begonnen met een zware burn-out aan mijn avontuur. Ik ging er onbevangen in. Ik had geen hoge verwachtingen, maar stond open voor de flowyu methodiek.

Tijdens de 10 dagen training werd het mij al snel duidelijk dat mijn hersens echt aan het werk werden gezet. Het programma gaf me gelukkig ook goed de ruimte om tussentijds tot rust te komen. De eerste signalen dat er wat aan het gebeuren was, was dat mijn slaap sterk verbeterde. De slaapmedicatie die ik regelmatig nodig had behoorde al snel tot het verleden.

Het effect was echt te merken met betrekking tot het omgaan en verwerken van emoties. Na deze intensieve dagen zat ik echt merkbaar beter in mijn vel. Dat effect was ook voor mijn omgeving duidelijk. Veel rustiger en in balans kon ik situaties aan die eerder zeker tot grote onrust hadden geleid. Mijn hoofd was in staat het verleden in het verleden te laten, en rust te pakken, ook onder druk.

Het gevoel voor mezelf op te komen zonder dat er al een vermoeidheid bij de gedachte aan weerstand die dat zou kunnen opleveren in mijn omgeving was een feit. Het voelt als een schone lei. De toekomst voelt weer goed en mijn herstel als vanzelfsprekend. Valkuilen om mezelf voorbij te rennen voelen als een positieve uitdaging om mezelf te laten zien in wie ik ben: een krachtige vrouw in de bloei van haar leven.

Ik heb veel over mezelf geleerd maar ook voor mezelf. Het is mogelijk om de kracht in jezelf te hervinden en voor jezelf en je omgeving in te zetten zonder jezelf te verliezen. Patronen zijn te doorbreken. Het is fantastisch wanneer je je brein in de gelegenheid kan stellen ook echt schoon schip te maken. De flowyu – methode heeft dat proces echt versneld zo niet zelfs mogelijk gemaakt. Ik weet zeker dat me dit niet in zo’n korte tijd en waarschijnlijk niet met een dergelijk resultaat gelukt was. Het is werkelijk een cadeau voor mezelf geweest en ik hoop dat mijn ervaring andere mensen over de streep mag helpen.

Mijn persoonlijke trainer was Ingrid en haar deskundige en persoonlijke aanpak mogen niet onderbelicht blijven. We hebben het echt samen gedaan: mijn trainer, ik en… vooral…. mijn brein. Wat een kracht: me eerst tot het gaatje laten gaan om een hele zware periode door te komen…alarm te slaan…om vervolgens de flexibiliteit ten toon te spreiden om echt weer tot mezelf te komen en een hernieuwde start te kunnen maken. Mijn brein en ik kunnen de wereld samen weer aan.

Dank aan het team van be more you om de flowyu methode met zoveel enthousiasme en doorzettingsvermogen voor mensen, zoals ik beschikbaar te stellen.

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen