Training talentontwikkeling voor professionals

Be more you biedt meerdaagse trainingen brain boosting op locatie in Berg en Dal. In de innovatieve methode wordt getraind met inzicht in en terugkoppeling van je eigen hersenactiviteit. Het inzicht dat je krijgt is daarom superobjectief en helpt je concreter dan ooit verder in je ontwikkeling. De combinatie met één-op-één coaching zorgt ervoor dat onze methode universeel inzetbaar is in jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu komt om ongewenst gedrag te elimineren of om je talenten verder uit te bouwen: het is allemaal mogelijk!

De eerste fundamentele stappen zet je in de 2-daagse basistraining Track & Trace. Wil je hier meer over weten? Download dan onderstaande PDF:
PDF basistraining Track & Trace

Iedereen heeft doelen om mee aan de slag te gaan, je persoonlijke ontwikkeling is nooit ‘af’. Soms merk je dat je meer wilt en kunt dan je op het moment doet en is het tijd om je talenten verder te ontdekken en ontplooien. Je weet heel goed op welke je aspecten je jezelf verder kunt ontwikkelen en wilt dit ook. In de praktijk blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan: het gedrag dat je hebt ontwikkeld, is vaak lastig te doorbreken en te vervangen door iets beters. Je wilt wel, maar het lukt niet.

Een gevoel van innerlijke onrust is vaak het gevolg. Wellicht schieten gedachten zoals de onderstaande wel eens door je hoofd:

  • Ik voel dat ik niet alles uit mezelf haal (professioneel en/of privé)
  • Er zit me ‘iets’ in de weg om mijn dromen na te jagen, maar ik weet niet wat
  • Ik wil zoveel meer dan ik nu doe

Belemmeringen in het dagelijks leven

Of je nu weet waar je innerlijke onrust vandaan komt of niet, feit is dat het je (bewust of onbewust) vaak zal belemmeren in je talentontwikkeling. Soms op de achtergrond, soms overduidelijk:

 • Je hebt het gevoel dat je je kansen niet benut terwijl de klok doortikt
 • Je bent al tijden van plan je ontwikkeling meer aandacht te geven, maar ‘het komt er niet van’
 • Je hebt talloze boeken gelezen en cursussen gedaan, maar het resultaat sneeuwt snel onder
 • Je kunt nooit écht ontspannen, ook niet wanneer je thuis bent
 • Je moet soms je best doen om een ander niks te misgunnen, omdat je baalt dat het je zelf niet lukt
 • Je bent altijd bezig met nieuwe dingen leren en jezelf uitdagen: bijna alles wijkt hiervoor

Voor iedereen een oplossing op maat

Ieder mens is uniek en triggert op andere ervaringen. Dit vraagt om een individuele aanpak met alle aandacht voor de eigen ervaringen, potentie en ontwikkelmogelijkheden van deelnemers. Onze innovatieve flowyu-methode gaat uit van dit principe met als voornaamste doel een fundamentele versnelling van jouw talentontwikkeling als professional door brain boosting. Dit doen we door tijdens de module het natuurlijk leervermogen van je brein gericht in de hoogste versnelling te zetten. Ik weet natuurlijk niet precíes wat er bij jou speelt en welke ontwikkeling je zou willen maken, maar ik weet wel dat ook jij worstelt met belemmeringen uit het verleden. Door je hersenactiviteit te meten en je natuurlijk leervermogen gericht in de hoogste versnelling te zetten, zul je sneller leren dan ooit tevoren en krijgt je talentontwikkeling een boost.

Drie redenen om voor onze flowyu-methode te kiezen:

Het is bewezen
Honderden deelnemers rapporteren permanente positieve veranderingen

Het is onweerstaanbaar makkelijk
Mensen omarmen het, zelfs in conservatieve grote bedrijven

Snel én blijvend resultaat
Door het samenspel van onze innovatieve trainingsmethode en constante één-op-één coaching

Download PDF

Waarom is brain boosting fundamenteel anders?

We hebben een krachtig en universeel inzetbaar programma (onze flowyu-methode) ontwikkeld voor bewuste en blijvende talentontwikkeling. We doen dit door:

Meting van hersenactiviteit maken we je reeds aanwezige talenten en ontwikkelmogelijkheden snel en objectief inzichtelijk: zowel visueel (in ons flowyu-profiel) als verbaal (bijbehorend rapport)

Realtime meting van en terugkoppeling op je huidige hersenactiviteit maken we je bewust van je huidige triggers en stellen je in staat om in plaats hiervan effectiever gedrag te ontwikkelen. Doordat we je helpen om het natuurlijk leervermogen van je brein in de hoogste versnelling te zetten, bereik je gericht snel en blijvend resultaat.

Door onze individuele maatwerkprogramma’s focussen we alle aandacht en energie op jouw ontwikkeling.

Dit maakt onze flowyu-methode de meest effectieve en efficiënte manier om je volledige potentieel in te zetten en een versnelling van je persoonlijke ontwikkeling te realiseren.

Wat levert deelname je op?

Je krijgt snel inzicht in je huidige talenten en ontwikkelruimte door de objectieve meting van je hersenactiviteit

Je gaat altijd ‘comfortabel uit je comfortzone‘: schijnbaar moeiteloos adresseer je jouw belangrijkste groeithema’s

Je leert te werken vanuit je kracht door dingen te doen waar je energie van krijgt en weet voortaan welke zaken je vooral energie kosten

Met nieuwe kennis over en ontwikkeling van je talenten zet je de volgende stap naar persoonlijk leiderschap en kun je effectiever en efficiënter te werk gaan

Je bent beter in staat in een samenwerking precies dát te geven waar de relatie om vraagt

Je hebt een aantal dagen volledige aandacht voor jezelf: ultiem de allerbelangrijkste persoon

Je ervaart en verankert een gevoel van innerlijke rust en balans waardoor het nadien als een innerlijk ijkpunt kan fungeren

Altijd maximale impact en resultaat door onze individuele maatwerkaanpak

Door verblijf in een 4 sterren hotel gelegen op een schitterend landgoed, heb je naast een super effectieve leerervaring, tevens het gevoel van een ontzettend aangename mini-vakantie

Unieke resultaatgarantie: als je na afloop van de 2-daagse flowyu-module Track & Trace ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we je de investering in je training

Waarom is deze methode interessant voor jou?

Een grote diversiteit aan professionals, van ondernemers tot managers tot freelancers, hebben met ons samengewerkt om hun talent verder te ontwikkelen. De flowyu-methode wordt ingezet binnen allerlei branches, omdat de methode universeel is en toch als maatwerk wordt aangeboden. Een module kan bijvoorbeeld interessant zijn als:

Je voor jezelf werkt en alles uit jezelf wilt halen als professional om jouw carrière tot een succes te brengen

Je al een tijdje in dezelfde baan zit en jezelf met talentontwikkeling klaar wilt stomen voor meer of andere uitdagingen

Je leiding geeft aan anderen en vanuit je kracht en talent wilt kunnen samenwerken en inspireren

Wie gingen je voor?

Sinds 2010 hebben wij honderden deelnemers begeleid.  Het overgrote merendeel hiervan waren professionals van allerlei soorten organisaties (beursgenoteerd, MKB, ZZP, overheid) op allerlei mogelijke functieniveaus (trainee, medewerker, manager, directie) in een breed scala aan functies (marketing, sales, HR, logistiek, financieel, ondernemer, innovatie). De verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke deelnemers ligt vrijwel op 50/50. Op onze site vind je een selectie van de gegeven referenties.

 
 

Wat is de universele overeenkomst tussen alle unieke deelnemers?

Het aantal thema’s waar deelnemers aan gewerkt hebben is minstens even groot als het totale aantal deelnemers. Tegelijkertijd blijkt het onder aan de streep heel vaak te gaan over een universeel onderwerp: Hoe haal ik het beste uit mezelf en lever daardoor een positieve bijdrage en voel me daar goed bij? In onze programma’s kun je hierin snel blijvende stappen zetten.

Meer informatie over hoe de flowyu-methode past binnen jouw talentontwikkeling? Download dan hieronder de PDF over talentontwikkeling voor professionals!
Download PDF


Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen