Training herstel stress/burn-out voor professionals

Be more you biedt meerdaagse trainingen brain boosting op locatie in Berg en Dal. In de innovatieve methode wordt getraind met inzicht in en terugkoppeling van je eigen hersenactiviteit. Het inzicht dat je krijgt is daarom superobjectief en helpt je concreter dan ooit verder in je ontwikkeling. De combinatie met één-op-één coaching zorgt ervoor dat onze methode universeel inzetbaar is in jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu komt om je talenten verder uit te bouwen of om ongewenst gedrag (zoals stress) te elimineren: het is allemaal mogelijk!

De eerste fundamentele stappen zet je in de 2-daagse basistraining Track & Trace. Wil je hier meer over weten? Download dan onderstaande PDF:
PDF basistraining Track & Trace

Iedereen heeft doelen om mee aan de slag te gaan, je persoonlijke ontwikkeling is nooit ‘af’. Soms zit je stress je echter zo erg in de weg, dat het je continue belemmert. Je weet heel goed dat er pijnpunten zijn die NU om verbetering vragen en je wilt hier ook iets mee doen. In de praktijk blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan: het gedrag dat je hebt ontwikkeld, is vaak lastig te doorbreken en te vervangen door iets beters. Je wilt wel, maar het lukt niet: je bevindt je in een vicieuze cirkel. Wellicht schieten gedachten zoals de onderstaande wel eens door je hoofd:

 • Mijn stress zit me dusdanig in de weg dat ik niet (optimaal) functioneer
 • Ik heb het gevoel dat ik van alles ‘moet’ en voel me daardoor constant opgejaagd
 • Ik wil wel veranderen, maar het lukt me niet. Eigenlijk wordt het alleen maar erger.

Belemmeringen in het dagelijks leven

Of je nu weet waar je innerlijke onrust vandaan komt of niet, feit is dat het je (bewust of onbewust) vaak zal belemmeren. Soms op de achtergrond, soms overduidelijk:

 • Je voelt je nooit écht ontspannen, ook niet wanneer je thuis bent
 • Je voelt een constante knoop in je maag, je voelt de onrust en stress zitten
 • Je bent snel geïrriteerd, omdat het voelt alsof je altijd veel aan je hoofd hebt
 • Je voelt iedere kleine verantwoordelijkheid als een extra last op je schouders drukken
 • Je gaat lastige situaties steeds vaker uit de weg (‘Zal ik me ziekmelden voor die vergadering?)
 • Je bent uren kwijt aan het checken van je mail, ook nog ’s avonds, gewoon voor de zekerheid
 • Je hebt nooit tijd om je kinderen van school te halen, want je bent altijd druk
 • Je voelt je afwezig. Je partner vraagt steeds vaker: ‘luister je wel?’
 • Je bent moe van het zoeken naar een oplossing, omdat je niet precies weet wat je écht verder kan helpen
 • Je bent bang dat een burn-out op de loer ligt of misschien heb je de diagnose zelfs al gehad

Voor iedereen een oplossing op maat

Ieder mens is uniek en triggert op andere ervaringen. Dit vraagt om een individuele aanpak met alle aandacht voor jouw eigen ervaringen en belemmeringen. Onze innovatieve flowyu-methode gaat uit van dit principe met als voornaamste doel een fundamentele versnelling van jouw eigen ontwikkeling door brain boosting en daarmee een spoedig herstel. Dit doen we door tijdens de module het natuurlijk leervermogen van het brein gericht in de hoogste versnelling te zetten.

Ik weet natuurlijk niet precíes wat er bij jou speelt (misschien merk je dat er meer in je zit, maar dat je wordt belemmert door spanningen of misschien zit je thuis met een burn-out) maar ik weet wel dat ook jij worstelt met belemmeringen uit het verleden. Door je hersenactiviteit te meten en je natuurlijk leervermogen gericht in de hoogste versnelling te zetten, zul je sneller leren dan ooit tevoren ineffectief gedrag elimineren om je zo weer zo snel mogelijk jezelf te voelen.

Drie redenen om voor onze flowyu-methode te kiezen:

Het is bewezen
Honderden deelnemers rapporteren permanente positieve veranderingen

Het is onweerstaanbaar makkelijk
Mensen omarmen het, zelfs in conservatieve grote bedrijven

Snel én blijvend resultaat
Door het samenspel van onze innovatieve trainingsmethode en constante één-op-één coaching

Download PDF

Waarom is brain boosting fundamenteel anders?

We hebben een krachtig en universeel inzetbaar programma (onze flowyu-methode) ontwikkeld voor bewuste en blijvende eliminatie van stress en burn-out. We doen dit door:

Meting van hersenactiviteit maken we je huidige staat van zijn en bijbehorende uitdagingen snel en objectief inzichtelijk: zowel visueel (in ons flowyu-profiel) als verbaal (bijbehorend rapport)

Realtime meting van en terugkoppeling op je huidige hersenactiviteit maken we je bewust van je huidige triggers en stellen je in staat om in plaats hiervan effectiever gedrag te ontwikkelen. Doordat we je helpen om het natuurlijk leervermogen van je brein in de hoogste versnelling te zetten, bereik je gericht snel en blijvend resultaat.

Door onze individuele maatwerkprogramma’s focussen we alle aandacht en energie op jouw herstel of ontwikkeling.

Dit maakt onze flowyu-methode de meest effectieve en efficiënte manier om afscheid te nemen van je ineffectieve gedrag en een versnelling van je persoonlijke ontwikkeling te realiseren.

Wat levert deelname je op?

Je krijgt snel inzicht in je huidige belemmeringen, uitdagingen en ontwikkelruimte door de objectieve meting van je hersenactiviteit

Opruimen van triggers uit het verleden, zonder psychologisering van impactvolle gebeurtenissen uit je leven, zodat ze je niet meer in de weg zitten

Structurele vermindering van stress en daardoor vergroting van zelfbewustzijn. Hierdoor ben je genuanceerder en reageer je effectiever op mensen en situaties waar je dagelijks mee te maken hebt

Een versneld burn-outherstel: deelnemers rapporteren na maanden/jaren van andere inspanningen grotere en impactvollere stappen te hebben gezet in de dagen van de flowyu-module dan in de gehele voorgaande periode.

Je hebt een aantal dagen volledige aandacht voor jezelf: ultiem de allerbelangrijkste persoon

Je ervaart en verankert een gevoel van innerlijke rust en balans waardoor het nadien als een innerlijk ijkpunt kan fungeren

In plaats van vanuit ‘frustratie versnellen‘ ben je in staat om vanuit ‘acceptatie te accelereren‘: je doet misschien hetzelfde als voorheen en ervaart gek genoeg toch iets heel anders

Altijd maximale impact en resultaat in jouw herstel of ontwikkeling door onze individuele maatwerkaanpak

Door verblijf in een 4 sterren hotel gelegen op een schitterend landgoed, heb je naast een super effectieve leerervaring, tevens het gevoel van een ontzettend aangename mini-vakantie

Unieke resultaatgarantie: als je na afloop van de 2-daagse flowyu-module Track & Trace ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we je de investering in je training

Quote Eline “De toekomst voelt weer goed en mijn herstel als vanzelfsprekend.”
Eline

Wat be more you voor mij heeft betekend: In december 2013 ben ik begonnen met een zware burn-out aan mijn avontuur. Ik ging er onbevangen in. Ik had geen hoge verwachtingen, maar stond open voor de flowyu methodiek.

Tijdens de 10 dagen training werd het mij al snel duidelijk dat mijn hersens echt aan het werk werden gezet. Het programma gaf me gelukkig ook goed de ruimte om tussentijds tot rust te komen. De eerste signalen dat er wat aan het gebeuren was, was dat mijn slaap sterk verbeterde. De slaapmedicatie die ik regelmatig nodig had behoorde al snel tot het verleden.

Waarom is deze methode interessant voor jou?

Al vele professionals, van ondernemers tot managers tot freelancers, hebben met ons samengewerkt om te herstellen van hun burn-out of hun belemmerende stresslevels aan te pakken. De flowyu-methode wordt ingezet binnen allerlei branches, omdat de methode universeel is en toch als maatwerk wordt aangeboden. Een module kan bijvoorbeeld interessant zijn als:

Je merkt dat je als professional negatief wordt beïnvloedt in je werk of privéleven door te hoge stresslevels

Je het gevoel hebt tegen een burn-out aan te zitten

Je niet uit je burn-out komt en thuis zit

Wie gingen je voor?

Sinds 2010 hebben wij honderden deelnemers begeleid.  Het overgrote merendeel hiervan waren professionals van allerlei soorten organisaties (beursgenoteerd, MKB, ZZP, overheid) op allerlei mogelijke functieniveaus (trainee, medewerker, manager, directie) in een breed scala aan functies (marketing, sales, HR, logistiek, financieel, ondernemer, innovatie). Op onze site vind je een selectie van de gegeven referenties.

 
 

Wat is de universele overeenkomst tussen alle unieke deelnemers?

Het aantal thema’s waar deelnemers aan gewerkt hebben is minstens even groot als het totale aantal deelnemers. Tegelijkertijd blijkt het onder aan de streep heel vaak te gaan over een universeel onderwerp: Hoe haal ik het beste uit mezelf en lever daardoor een positieve bijdrage en voel me daar goed bij? In onze programma’s kun je hierin snel blijvende stappen zetten.

Meer informatie over hoe de flowyu-methode past binnen jouw stressvermindering of burn-outherstel? Download dan de onderstaande PDF!
Download PDF


Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen