Permanente Educatie (PE-punten)

Word jij geacht jaarlijks aan permanente educatie te doen? Vind je het belangrijk om niet alleen vakinhoudelijk op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de branche, maar wil je ook de beste versie van jezelf zijn? Neem dan deel aan een training bij be more you voor professionals die zich willen en moeten* blijven ontwikkelen.

*Verschillende branches eisen van hun professionals dat zij zich blijven ontwikkelen door jaarlijks een aantal Permanente Educatie (PE) punten te behalen. Zo kunnen mediators al PE-punten halen door onderstaande trainingen te volgen.

Ook PE-punten halen? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

‘Meer impact met minder moeite als mediator door natuurlijk neutraler te zijn’
2-daagse basistraining:                        6 PE-punten

 

Mediatorsfederatie Nederland-CMYK

Behaalde resultaten

Bij veel van onze deelnemers hangt hun persoonlijke en professionele groei samen met de verdere optimalisering van hun energiemanagement. De behaalde praktijkervaring wijst erop dat:

Alle deelnemers na afloop van de training in staat zijn om situaties en mensen veel opener en meer onbevangen tegemoet te treden. Daardoor blijkt dat ook situaties die voorheen lastig hanteerbaar waren, nu veel soepeler en natuurlijker gaan.
Door de gerichte en intensieve aanpak de fundamentele kijk van deelnemers blijvend anders is.
Deelnemers na afloop veel proactiever zijn dan voorheen. Daardoor zijn ze professioneel effectiever (veel meer focus op de oplossing) en persoonlijk gelukkiger (meer innerlijke rust en tevredenheid).

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen