Overzicht reviews

Be more you ervaring van Kirsten Kirchner

Ook in mijn privé omgeving heeft mijn verhoogde zelfvertrouwen een positief effect: doordat ik mijn kracht sta, creëer ik automatisch ook meer ruimte, bijvoorbeeld in de relaties met mijn partner, kind en ouders. Alhoewel het in het begin voor hen wel even wennen en schakelen was, geniet iedereen nu van de nieuwe dynamiek die is ontstaan. Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving is erg onder de indruk van mijn resultaat van mijn be more yourself training.

Lees meer ›

Be more you ervaring van Marian van Offeren

Door mijn hoog sensitiviteit werd ik in het verleden erg beïnvloed door de emoties van anderen: het kon zomaar gebeuren dat ik opgewekt naar kantoor ging en, door de emoties van anderen, diep bedroefd naar huis ging. Sinds de training kan ik haarfijn benoemen wat ik opmerk bij anderen. In mijn werk als leidinggevende en HR Manager helpt me dit enorm om de vinger op de zere plek te leggen en daardoor ruimte te creëren voor de oplossing. Ik merk dat het anderen helpt en, omdat ik vanuit mezelf praat, krijg ik ook altijd een oprechte respons terug. Ik heb in dit soort situaties van anderen nog geen enkele negatieve reactie gehad.

Lees meer ›

Be more you ervaring van Monique Ooms

Mijn voornaamste doelstelling tijdens mijn be more you training was om dit niet meer te laten gebeuren. Deze missie is volledig geslaagd: ik ervaar nu iedere keer weer dat de weg naar negatieve gedachten definitief is afgesloten. Af en toe heb ik nog wel de neiging, maar ik kan dan heel makkelijk besluiten ‘dat doen we dus niet meer’ en dan ben ik het ook direct kwijt. Ik heb nu geleerd om te leren van werkelijke ervaringen in plaats van onzeker te worden van mijn eigen aannames. Ik geniet van complimenten van anderen en reflecteer mijn eigen functioneren nu veel objectiever.

Lees meer ›

Be more you ervaring van David de Kock

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na de be more you training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.

Lees meer ›

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen