Onze maatwerkprogramma’s

De conclusie die iedere deelnemer voor zijn deelname vroeg of laat trekt komt eigenlijk in de basis altijd neer op “Ik haal niet alles eruit wat erin zit”. Of dit nu is omdat je eerst belemmeringen die je in de weg zitten uit de weg moet ruimen (denk aan stress of zelfs een burn-out) of omdat je meer aandacht zou willen geven aan de ontwikkeling van je unieke talenten.

We dealen eigenlijk allemaal met hetzelfde probleem. We zijn niet de versie van onszelf die we zouden willen zijn. En dat wringt.

Je voelt je onrustig, omdat je zoveel meer wilt.

Je voelt je belemmerd in wat je doet en baalt van de uitkomst.

Je hebt al zoveel geprobeerd, maar wordt steeds teleurgesteld door het gebrek aan blijvend resultaat.

Het is tijd voor een echte verandering, maar je weet niet waar je het moet zoeken. Het blijft liggen (en wordt dus steeds erger).

De flowyu-methode is ontstaan als antwoord op dit probleem. Een universele oplossing door brain boosting (want: in te zetten voor zowel het opruimen van belemmeringen als het ontwikkelen en inzetten van potentieel), maar wel superrelevant maatwerk door individuele flowyu-coaching.

De flowyu-methode is daarmee een unieke voorloper op persoonlijke ontwikkeling in de wereld.

Het is bewezen
Honderden deelnemers rapporteren permanente positieve veranderingen

Het is onweerstaanbaar makkelijk
Mensen omarmen het, zelfs in conservatieve grote bedrijven

Snel én blijvend resultaat
Door het samenspel van onze innovatieve trainingsmethode en constante één-op-één coaching

Wil jij ook snel en blijvend resultaat op jouw ontwikkelpunten en ben je benieuwd hoe brain boosting jou kan helpen, download dan onze PDF:
Download PDF

De modules

Track & Trace (2 dagen) Deze module is de meest populaire en is bedoeld om meer ruimte te creëren tussen wat er in je omgeving op dagelijks niveau gebeurd en hoe je hierop acteert.

Travel Light (4 dagen) In deze vervolgmodule ga je aan de slag met ervaringen uit het verleden die je vandaag de dag nog (bewust of onbewust) belemmeren. Zonder onnodig inhoudelijk in te gaan op de gebeurtenissen uit het verleden wordt brain boosting ingezet om ruimte te creëren voor een frisse blik op de toekomst.

Fast Forward (3 dagen) In deze module ga je de vrijgekomen ruimte inzetten om alle mogelijkheden die je als persoon en professional hebt om te zetten in gerichte keuzes. Wie ben je en waar wil je heen?

Proces flowyu-methode 

De flowyu-methode is een innovatie in persoonlijke ontwikkeling die, vanwege het maatwerkkarakter, voor iedereen van toegevoegde waarde kan zijn.

Van de ZZP-er tot de organisational development-manager in een multinational: iedereen wil toch vooruit?

Yuri van Geest“Deze training gaat naar de essentie: voelen, ervaren, realiseren in plaats van denken. De rest is bijzaak. Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.” Yuri van Geest, Author of Amazon bestseller Exponential Organizations / Founder of SingularityU the Netherlands

 

Maar… Is dat wel wat voor mij?

Heb je een vraag of twijfel je of de flowyu-methode je in jouw situatie wel verder kan helpen? Neem dan even contact met ons op, dan bekijken we samen of onze methode toegevoegde waarde heeft voor jou of je organisatie.

Neem contact met ons op

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen