Jouw unieke brein krijgt een unieke training

Alle be more you trainingen worden voor jouw brein op maat gemaakt. En omdat je proces intensief en zeer persoonlijk is, zul je altijd je eigen persoonlijke trainer hebben, ongeacht hoeveel trainingen je bij ons volgt.

Een be more you breintraining bestaat uit de volgende onderdelen:

 • We brengen objectief in beeld waar je nu staat door middel van een meting van je hersengolven. Op basis van hiervan ontstaat een heel duidelijk beeld van je sterke punten en verdere groeimogelijkheden: jouw flowyu-profiel.
 • Op de trainingsdagen krijg je 3 hersentrainingen van ruim een uur. Iedere training is erop gericht om heel specifiek die gebieden van je hersenen te trainen waar je persoonlijke groeimogelijkheden liggen. Je wordt tijdens de training gecoacht in je intensieve proces. Heb je een meerdaagse training, dan overnacht je in het naast ons trainingscentrum gelegen hotel, zodat je een eigen plek hebt om je terug te trekken.
 • Op basis van de inzichten die je hebt opgedaan in de trainingen, en de coachingsgesprekken, definieer je samen met je trainer de ontwikkeldoelen van een eventueel vervolgtraject. Zodra jullie het samen over deze doelen eens zijn, krijg je van ons hiervoor een resultaatgarantie: als je aan je volgende breinreis begint, weet je ook dat je je doel zult bereiken!

 

Resultaat van de trainingen:

 • Je balans werk/privé verbetert doordat je beter zicht hebt op prioriteiten en verantwoordelijkheden
 • Je hebt een scherpere focus en verbeterde concentratie, waardoor je persoonlijke effectiviteit toeneemt
 • Je bent in staat om de controle over je taken op het juiste moment los te laten
 • Zelfs onder lastige omstandigheden maak je makkelijk écht contact met de mensen om je heen. Samenwerking met anderen verloopt constructiever en soepeler
 • Je gaat proactief om met verschillende gezichtspunten, in plaats van te reageren vanuit frustratie of irritatie
 • Je kunt constructief meebewegen met veranderingen
 • Je werkt in een positieve flow doordat je aanzienlijk minder wordt belemmerd door stress
 • Je zelfvertrouwen neemt toe
 • Het is makkelijker om open te communiceren over je successen én teleurstellingen
 • Je zit beter in je vel en kunt daardoor je talenten beter ontplooien
 • Je hebt duidelijk zicht op je persoonlijke missie en hoe je deze wil waarmaken
 • Je blik is verruimd. Je ziet meer opties, kansen en mogelijkheden en daardoor onderneem je meer

“Mijn trainingsdoelen waren loslaten, minder controle, meer zelfbewustzijn en minder bevooroordeeld kijken naar de wereld en andere mensen. De effecten zijn nu duidelijk merkbaar en werken nu na maanden laten nog door.”
Jeroen Rottier, HR Manager, Rabobank

Je omgeving is prettig verrast
Een breintraining van be more you werkt in op je échte kern – je brein. Veranderingen voelen daardoor al snel na de training heel natuurlijk. Na een paar maanden voelt het al alsof er niet veel is veranderd. Je merkt het verschil met vroeger niet meer op, want het voelt normaal en vanzelfsprekend om beter te functioneren dan voorheen.

Maar de mensen om je heen zien het verschil wel degelijk: je hebt meer aandacht voor je gezin, je bent rustiger, meer verbonden met je geliefden. Op je werk heb je meer overzicht, een leidende in plaats van controlerende rol, je bent stressbestendiger. En dat is soms even wennen!

“Ook in mijn privé omgeving heeft mijn verhoogde zelfvertrouwen een positief effect: doordat ik mijn kracht sta, creëer ik automatisch ook meer ruimte, bijvoorbeeld in de relaties met mijn partner, kind en ouders. Alhoewel het in het begin voor hen wel even wennen en schakelen was, geniet iedereen nu van de nieuwe dynamiek die is ontstaan. Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving is erg onder de indruk van mijn resultaat van mijn be more yourself training.” Kirsten Kirchner, eigenaar Melody Marketing

“Zakelijk schiet ik veel minder vaak in de stress. De mensen in mijn omgeving ervaren nu veel meer ruimte van mij en vooral ook veel minder onderlinge spanning. Hierdoor is ook de relatie met mijn zoon versterkt.”
Jaap Korver, eigenaar Korver Living

 

Individuele trainingen

Module  Spoorzoeken

Tijdens deze 2-daagse individuele flowyu-module maak je kort en krachtig kennis met jezelf en je groeiruimte:
– we brengen objectief in kaart waar je nu staat, gevisualiseerd in jouw flowyu®-profiel;
– je krijgt haarzuiver in beeld hoe je je persoonlijk leiderschap wilt en kunt vergroten;
– je bereikt een innerlijke rust zoals je die ervaart na een lange, ontspannen vakantie.

Spoorzoeken is de eerste module van een traject en kan gevolgd door Travel Light en/of Cityhoppen.

Klik hier voor meer informatie over de module Spoorzoeken.

 

De Doorreis
Deze module ondersteunt deelnemers die te kampen hebben met burnout-gerelateerde klachten, om hun leven snel en structureel weer op de rails te krijgen. De Doorreis bestaat uit 3 modules van 3-4-3 dagen die worden ingepland met een tussenliggende periode van 3-5 weken.

Klik hier voor meer informatie over de module Doorreis.

 

Teamontwikkelingsplan

“Only the development of compassion and understanding for others can bring us the tranquillity and happiness we all seek.”
Dalai Lama

De Groepsreis [doorlinken naar tekstnummer 5.D]

We brengen de teamontwikkeling en de ontwikkeldoelen voor je team in kaart. Op basis daarvan worden zowel de individuele teamleden als het team als geheel doelgericht getraind. Deze module wordt helemaal op maat gemaakt, zowel wat inhoud betreft, als de duur (minimaal 2 dagen).

Klik hier voor meer informatie over De Groepsreis.

 

 

 

Wil je meer informatie?
Bel Marco Karman: 0624 990 258 of mail naar info@bemoreyou.nl

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen