Over be more you

Samen op weg naar een mooiere wereld

Wij geloven dat een mooiere wereld wordt gecreëerd door mensen die gelukkig zijn.

We zijn er van overtuigd dat als iedereen zijn unieke beste ik is, de wereld er een stuk mooier uitziet. Voor het individu maar ook in optelling voor de mensheid.

Maar vaak houdt iets ons tegen om onze beste ik te zijn. Terwijl de oplossing bij onszelf ligt, opgeslagen in onze hersenen. Onzichtbaar en onbewust maar wel belemmerend. Deze onbewuste obstakels maken echte ontwikkeling moeizaam en vaak niet blijvend. Daardoor kunnen we niet bij onze unieke kracht die er wel is.

We zien het als onze missie om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen vanuit hun unieke kracht kunnen leven.

Sinds 2010 zetten we ons in om deze visie gestalte te geven. Het ultieme doel is een wereld waarin we het beste uit elkaar halen, allemaal gelukkig zijn. Stapje voor stapje, deelnemer voor deelnemer.

Dit zijn wij!

marcoMarco Karman, Founder
Na voltooiing van mijn ingenieursopleiding aan de TU Eindhoven heb ik in 1998 mijn eerste bedrijf opgericht (Ecoratio). Ik haal als ondernemer mijn energie uit activiteiten die duurzaam werkelijk waarde toevoegen. Vooral als het er op lijkt dat hiervoor eerst iets onmogelijks dient te gebeuren. Om samen met een team zo’n missie te realiseren is voor mij telkens weer een prachtige ervaring.

Door de gerealiseerde persoonlijke groei na deelname aan deze training bij mijzelf en mijn medewerkers door deze training, wist ik het: Ik ga al mijn beschikbare energie en ervaring inzetten om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen ook zo’n persoonlijke ontwikkeling door te maken. Zo is geschied en daaruit is in mei 2010 be more you en de flowyu – methode ontstaan. We hebben de afgelopen jaren heel veel geïnvesteerd in de verdere inhoudelijke ontwikkeling van onze methodiek.

Nog steeds word ik iedere keer weer geraakt door de persoonlijke verhalen van deelnemers over hun trainingsresultaten. Ik heb er rotsvast vertrouwen in dat onze aanpak gaat bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van een hele grote groep mensen!

marco.karman@bemoreyou.nl
0624 990 258
linkedin icontwitter icon

karinKarin Cornet, Director of Innovation & Training
Met veel enthousiasme werk ik vanaf de start van be more you mee aan de opbouw en vorming van dit unieke bedrijf. Van jongs af aan heb ik een fascinatie gehad voor de mens in al zijn facetten. Wat beweegt ons, wat is oorzaak en gevolg in ons opgebouwde bestaan, hoe kunnen we komen tot een leven waar we van genieten en hoe kan ik daar een bijdrage aan leveren. Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van lichaam, psyche en geest, waarin ik als coach en docent vanuit mijn eigen praktijk heb gewerkt.

Mijn zoektocht leidde me naar de belangrijkste schakel in ons menselijk functioneren: het brein. Hier ligt de sleutel tot wezenlijke verandering. Ik word iedere dag geïnspireerd door de verscheidenheid aan mensen die ik train. Mijn voorliefde kennis door te geven kan ik kwijt in het opleiden van trainers en mijn nieuwsgierigheid kan ik uiten in innovatie. Iedere dag is prachtig!

karin.cornet@bemoreyou.nl
0642 404 047
linkedin icontwitter icon

ingridIngrid Staal, flowyu-coach
Tijdens mijn werk in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis, de laatste 7 jaar als leidinggevende van deze afdeling, heb ik ontdekt wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben: het coachen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat is een diepgaand proces, waarin voor mij een flinke dosis humor niet mag ontbreken. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor wat er in het brein gebeurt in relatie tot gedrag en gevoel; evenals de dynamiek in een groep en de onderlinge relaties tussen mensen.

Na een opleiding voor loopbaan- en levenscoach kwam be more you op mijn pad, waar ik nu als flowyu – specialist en coach werkzaam ben. Hier voel ik me als een vis in het water, omdat ik mijn medische kennis van het menselijk brein en mijn mensenkennis kan combineren met mijn coaching skills.

ingrid.staal@bemoreyou.nl
0612 271 753
linkedin icontwitter icon

Foto website Agnes rond kleinAgnes Jongerius, flowyu-coach
Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij be more you. Tijdens mijn loopbaan als drama-therapeut en later als trainer en coach ben ik altijd op zoek geweest naar het complete verhaal van ons menselijk gedrag. Mijn drijfveer is mensen te begeleiden in het vinden van hun innerlijk kompas, zodat ze optimaal tot hun recht kunnen komen.

Be more you verfijnt deze zoektocht en stelt ons mensen in staat in de basis zaken te herstellen waardoor we de juiste koers terugvinden. Ik voel me zeer uitgedaagd als Flowyu-specialist mensen te begeleiden en een helpende gids te zijn. Mijn speelse en dynamische insteek met soms een pittige en liefdevolle duw kan ik hier volledig voor inzetten.

agnes.jongerius@bemoreyou.nl
0646 171 046

linkedin icon

 

 

Foto website Renee rond klein

Renee van Sonsbeek, flowyu-coach
Als kind al was ik geboeid door hoe mensen het leven deden, hoe zij in relaties stonden en wat hen bewoog. Wellicht kon ik het leven afkijken? Mijn persoonlijke proces

kan ik het beste omschrijven als een zoektocht naar innerlijke kracht, geluk en verbinding. En ik ontdekte dat mijn passie lag in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Mijn achtergrond is gelegen in de zorg, als logopedist en later als manager en coach. Ik volgde diverse leergangen bij de school voor leven en werk ( iTIP) en de opleiding tot life coach bij ATMA, een opleiding waarbinnen coaching, psychologie en spiritualiteit samenkomen. Recent heb ik de basisopleiding Emotionally Focused Therapy gevolgd en een opleiding voor energetisch lichaamswerk. Door de jaren heen volgde ik diverse trainingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, massage, mindfullnes en meditatie.

Bij toeval kwam be more you op mijn pad en raakte ik gefascineerd door de krachtige combinatie van techniek en coaching die garant staat voor een groter zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

renee.van.sonsbeek@bemoreyou.nl
0620 823 429

linkedin icon

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen