Omgaan met stress kun je leren!

Ken je dat gevoel in acute situaties waarbij je alert, snel en geconcentreerd kunt handelen? Je staat op scherp. Zolang de stress van korte duur is, is deze natuurlijke reactie gezond en onschadelijk. Ons leven wordt echter steeds drukker, waardoor we constant overprikkeld zijn. Dit veroorzaakt chronische stress en dat geeft vaak het gevoel dat je van alles moet, en geen rust meer in je hoofd hebt. Stress heeft een schadelijke invloed op onze gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal: het is dus van belang te leren omgaan met stress. Chronische stress kan uiteindelijk zelfs leiden tot een burn-out.

Leer omgaan met stress met 2 dagen breintraining

Heb je last van (chronische) stress en herken je je in de volgende symptomen?

  • Hoofdpijn
  • Slaapproblemen
  • Concentratieproblemen
  • Lusteloosheid

Be more you biedt je de mogelijkheid om met breintraining weer volledig tot rust te komen. Deze training zorgt ervoor dat je stress leert voorkomen en je gedrag daadwerkelijk kunt veranderen. Meer weten? Vraag nu meer informatie aan.

referentie stress

Waarom het resultaat van andere trainingen vaak van korte duur is

Iedere professional heeft met stress te maken. Je weet dat je beter zou presteren, je ambities sneller waarmaken, als je effectiever kon omgaan met stress.

We gebruiken allerlei technieken, trainingen en methodes om ons gedrag te ontwikkelen en anders om te leren gaan met stress. We besteden miljarden aan coaching, training, ziekteverlof, persoonlijke ontwikkeling. Dat kost veel geld en veel tijd, en het resultaat is meestal van korte duur.

Ons gedrag veranderen is omslachtig omdat gedrag het resultaat is van jarenlange ervaring. Het is ingeslepen in onze hersenen en voelt vertrouwd, ook al blijkt het niet altijd even adequaat of efficiënt. Dit zijn de neurale paden. Met alleen er over praten en er over na te denken bereik je niet die werkelijke verandering waar je naar zoekt. Maar wat dan?

De oplossing tegen stress: gedragsverandering op basis van neuroplasticiteit

Breintraining is een methode waarbij je nieuwe neurale paden aanspreekt die geautomatiseerd gedrag overschrijven met nieuw, gewenst gedrag. Het maakt gebruik van neuroplasticiteit.

Met onze tweedaagse training zet je een eerste stap in de richting van verandering. Je gaat op zoek naar de paden van geautomatiseerd gedrag, je leert ze te herkennen en je leert er op andere manier mee om te gaan zodat er nieuwe paden ontstaan.

Wat levert je onze training op?

Deelnemers die onze training hebben gevolgd, hebben unaniem aangegeven dat het ze het volgende oplevert:

  • persoonlijk gelukkiger en professioneel effectiever
  • minder gevoelig voor stress situaties
  • meer rust en gevoel van balans
  • betere focus en concentratie
  • het gevoel dat je, wat je wilt veranderen ook kunt veranderen

Download gratis brochure over onze training!

Wil je meer informatie ontvangen over onze training waarbij je leert omgaan met stress? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u onze brochure vrijblijvend toe per mail.

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen