Learning agility

Learning agility. Het is een term die je steeds vaker hoort. Voorheen dook hij af en toe op in vacatures van ‘die hippe start-ups’ en deden we het nog af als populair buzzwoord. Toch dringt het begrip nu steeds meer door in de wereld van talentontwikkeling. En terecht.

Agility, ook wel ‘behendigheid’ of ‘aanpassingsvermogen’, is een factor die steeds meer zal worden gevraagd in allerlei lagen in organisaties. Snel kunnen schakelen, alles kunnen aanpakken: het zijn kwaliteiten die tegenwoordig misschien wel veel belangrijker zijn dan factoren waar we jaren terug op selecteerden.

Learning agility: belemmeringen

Het kan moeilijk zijn dit op eigen houtje te doen en vol te houden. Misschien schiet het volgende wel eens door je hoofd:

 • Je raakt gefrustreerd als je te veel dingen tegelijk moet overzien en meerdere projecten in elkaar overlopen
 • Je raakt vermoeid bij het idee van allerlei verschillende verantwoordelijkheden
 • Je zou willen dat je gemakkelijker kon multitasken om verschillende ballen in de lucht te houden
 • Je bent al tijden van plan je ontwikkeling meer aandacht te geven, maar ‘het komt er niet van’
 • Je hebt talloze boeken gelezen en cursussen gedaan, maar het resultaat sneeuwt snel onder

Een oplossing op maat voor iedere situatie

Ieder mens is uniek en triggert op andere ervaringen. Dit vraagt om een individuele aanpak met alle aandacht voor de eigen ervaringen, potentie en ontwikkelmogelijkheden van deelnemers. Onze innovatieve flowyu-methode gaat uit van dit principe met als voornaamste doel een fundamentele versnelling van jouw talentontwikkeling als professional door brain boosting. Dit doen we door tijdens de module het natuurlijk leervermogen van het brein gericht in de hoogste versnelling te zetten. Ik weet natuurlijk niet precíes wat er bij jou speelt en welke ontwikkeling je zou willen maken, maar ik weet wel dat ook jij worstelt met belemmeringen uit het verleden. Door je hersenactiviteit te meten en je natuurlijk leervermogen gericht in de hoogste versnelling te zetten, zul je sneller leren dan ooit tevoren en krijgt je talentontwikkeling een boost.

Drie redenen om voor onze flowyu-methode te kiezen:

 • Het is bewezen
  Honderden deelnemers rapporteren permanente positieve veranderingen
 • Het is onweerstaanbaar makkelijk
  Mensen omarmen het, zelfs in conservatieve grote bedrijven
 • Snel én blijvend resultaat
  Door het samenspel van onze innovatieve trainingsmethode en constante één-op-één coaching

Meer informatie over hoe je met onze korte maatwerktrainingen leert om je aanpassingsvermogen aan te spreken en daarmee effectiever te zijn?
Ja, ik wil meer informatie

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen