Ontwikkel gedrag, snel en blijvend, door brain boosting

We weten niet wie je bent, maar we weten wel dat ook jij ervaringen uit het verleden hebt waar je nu nog steeds mee worstelt en je gedrag regelmatig ineffectief maken.

Je weet heel goed op welke aspecten je jezelf verder kunt ontwikkelen en wilt dit ook. In de praktijk blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan: het gedrag dat je hebt ontwikkeld,is vaak lastig te doorbreken en te vervangen door iets beters. Je wilt het wel, maar het lukt je slechts met moeite om dit blijvend te behouden.

Waarom is brain boosting fundamenteel anders?

We hebben een krachtig en universeel inzetbaar programma ontwikkeld voor bewuste en blijvende talentontwikkeling. We doen dit door:

 • Meting van hersenactiviteit maken we je huidige staat van zijn snel en objectief inzichtelijk: zowel visueel (in ons flowyu-profiel) als verbaal (bijbehorend rapport)
 • Realtime meting van en terugkoppeling op je huidige hersenactiviteit maken we je bewust van je huidige triggers en stellen je in staat om in plaats hiervan effectiever gedrag te ontwikkelen. Doordat we je helpen om het natuurlijk leervermogen van je brein in de hoogste versnelling te zetten, bereik je gericht snel en blijvend resultaat.
 • Door onze individuele maatwerkprogramma’s focussen we alle aandacht en energie op jouw ontwikkeling.

Dit maakt onze flowyu-methode de meest effectieve en efficiënte manier om afscheid te nemen van je ineffectieve gedrag en versnelling van je persoonlijke ontwikkeling.

Wat levert deelname je op?

 • Je krijgt snel inzicht in je huidige talenten en ontwikkelruimte door de objectieve meting van je hersenactiviteit
 • Je gaat altijd ‘comfortabel uit je comfortzone‘: schijnbaar moeiteloos adresseer je je belangrijkste groei thema’s
 • Je hebt een aantal dagen volledige aandacht voor jezelf: ultiem de allerbelangrijkste persoon
 • Je ervaart en verankert een gevoel van innerlijke rust en balans waardoor het nadien als een innerlijk ijkpunt kan fungeren
 • In plaats van vanuit ‘frustratie versnellen‘ ben je in staat om vanuit ‘acceptatie te accelereren‘: je doet misschien hetzelfde als voorheen en ervaart gek genoeg toch iets heel anders
 • Altijd maximale impact en resultaat door onze individuele maatwerkaanpak
 • Door verblijf in een 4 sterren hotel gelegen op een schitterend landgoed, heb je naast een super effectieve leerervaring, tevens het gevoel van een ontzettend aangename ‘mini’- vakantie
 • Structurele vermindering van stress en daardoor vergroting van zelfbewustzijn. Hierdoor ben je genuanceerder en reageer je effectiever op mensen en situaties waar je dagelijks mee te maken hebt
 • Unieke resultaatgarantie: als je na afloop van de 2-daagse flowyu-module Track & Trace ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we je de investering in je training

quote-yuri-van-geest

Wie gingen je voor?

Sinds 2010 hebben wij honderden deelnemers mogen begeleiden.  Het overgrote merendeel hiervan waren professionals van allerlei soorten organisaties (beursgenoteerd, MKB, ZZP, overheid) op allerlei mogelijke functieniveaus (trainee, medewerker, manager, directie) in een breed scala aan functies (marketing, sales, HR, logistiek, financieel, ondernemer, innovatie). Op onze site vind je een selectie van de gegeven referenties. 

Wat is de universele band tussen alle unieke deelnemers?

Het aantal thema’s waar deelnemers aan gewerkt hebben is minstens even groot als het totale aantal. Tegelijkertijd blijkt het onder aan de streep heel vaak te gaan over een universeel onderwerp: Hoe haal ik het beste uit mezelf en lever daardoor een positieve bijdrage en voel me daar goed bij? In onze programma’s kun je hierin snel blijvende stappen zetten. Voordat het zover is ben je misschien geïnteresseerd in het model dat we hebben ontwikkeld (The top 5 of life) waarin de 5 essentiële randvoorwaarden voor geluk worden weergegeven.  Handig om te weten, krachtig instrument om je keuzes op te maken.

button_the-top-5-of-life

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen