Wat zeggen werkgevers over deze manier van persoonlijke ontwikkeling?

Een trend van de laatste jaren die in veel organisaties speelt, is dat er meer werk verricht moet worden met minder mankracht en middelen. Onder andere reorganisaties en bezuinigingen liggen hieraan ten grondslag. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat werknemers instrumenten nodig hebben om effectiever en efficiënter te kunnen werken.

Zo ook Piet van Vugt (CEO van Pink Elephant en ondernemer) die hier het volgende over zei in zijn testimonial:

“Deelnemers zitten door de training blijvend beter in hun vel en benutten hun talenten veel meer. Daarnaast acteer je, met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu. Hierdoor creëert de be more you training grote toegevoegde waarde voor zowel deelnemer als bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat de training economisch een zeer rendabele investering is.

Binnen Pink Elephant streef ik er na om budget voor de training vrij te maken om daarmee in de komende 2-3 jaar geïnteresseerde medewerkers de mogelijkheid te bieden een be more you training volgen, te beginnen bij ons directieteam. Op een schaal van 1 – 10, scoort deze training voor mij een 10: ik kan deze training van harte aan iedereen aanbevelen!”

Klik hier om terug te gaan naar de overzichtspagina van veelgestelde vragenWil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen