Waarom is het ‘verplicht’ om tussen de trainingsdagen te overnachten in het hotel?

De trainingen kunnen (mentaal) erg vermoeiend zijn. Gedurende de sessies met je trainer worden er processen in gang gezet: je kunt geconfronteerd worden met bepaalde inzichten die je aan het denken zetten (en houden). Met name om deze reden kunnen modules alleen worden geboekt met bijbehorende overnachtingen in het naastgelegen hotel: deelnemen aan het verkeer wanneer het proces in volle gang is, raden wij sterk af.

Daarnaast doen wij er in jouw training alles aan om je zo snel mogelijk vooruit te helpen en dus zo snel mogelijk op te schakelen: de overnachting werkt namelijk ook als procesversterker. Even écht weg zijn van je dagelijks leven zorgt ervoor dat je ook figuurlijk beter in staat bent afstand te nemen van je huidige situatie, om zo de weg vrij te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

Klik hier om terug te gaan naar de overzichtspagina van veelgestelde vragenWil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen