Kan de training ook fout gaan? Word ik ‘geherprogrammeerd’?

Tijdens een training gebeurt er niets anders dan wat we dagelijks continue doen: we leren van wat we in het verleden hebben meegemaakt. De ervaringen die we opdoen, bouwen voort op wat we tot nu toe hebben geleerd: ze zorgen ervoor dat we nieuwe situaties met een bepaalde instelling ingaan. We hebben immers eerder geleerd hoe we het beste met een soortgelijke situatie om kunnen gaan.

Gedurende een training wordt dit proces versneld en meer gericht. De sensoren die tijdens het trainen op je hoofd geplakt worden, doen niets anders dan jouw hersenactiviteit (-golven) meten. Er wordt geen signaal verzonden, er wordt geen activiteit verstoord. Er wordt slechts gemeten en inzichtelijk gemaakt op welke gebieden jouw ontwikkelmogelijkheden liggen en hoe jouw brein reageert op de training. Deze objectieve informatie wordt tijdens de trainingssessies gebruikt om het leerproces te versnellen en beter te richten op jouw persoonlijke doelen. Op die manier vind je meer innerlijke balans in de verschillende manieren van ‘weten’: rationeel, emotioneel en intuïtief.

Klik hier om terug te gaan naar de overzichtspagina van veelgestelde vragenWil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen