Levert het werkelijk blijvend resultaat?

Onze trainingen zijn een combinatie van snel en gericht trainen (doordat je eigen hersenactiviteit als objectieve input wordt gebruikt) en persoonlijke terugkoppeling en interactie tussen jou en je trainer. Tijdens de training zijn we in staat het brein te laten ervaren wat de gewenste situatie in jouw ontwikkeling is, hoe dat (meer balans, rust, openheid, of bijvoorbeeld minder spanning, stress of prestatiedruk) voelt. Dit is natuurlijk uniek! Samen met jouw trainer ga je bespreken hoe je ook in het dagelijks leven terug kan pakken naar dit gevoel. Dit betekent dat je zelf zal moeten oefenen, maar dat je meer helder dan ooit weet hoe jouw gewenste situatie voelt en hoe je deze kunt bereiken.

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd onder een deel van onze deelnemers, bleek dat zij aangaven gemiddeld 32% effectiever (!) te zijn geworden na het volgen van een training en dat de ontwikkeling zich heeft doorgezet na afloop van de training. Het onderzoek vond gemiddeld 15 maanden na afloop van de training plaats.

Klik hier om terug te gaan naar de overzichtspagina van veelgestelde vragenWil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen