Wat levert een training me op?

De flowyu®-methode is de meest effectieve en efficiënte manier van jezelf ontwikkelen, doordat je één op één met een trainer werkt aan jouw persoonlijke doelstellingen met objectieve terugkoppeling van je eigen hersenactiviteit. Hierdoor zet je jouw natuurlijk leervermogen gericht in de hoogste versnelling.

Al jaren spreken deelnemers van de resultaten waarvan zij tot op de dag van vandaag profijt hebben in hun leven, zowel zakelijk als privé (lees hier een aantal ervaringen van deelnemers). De doelen waaraan in een training wordt gewerkt worden, zijn door de deelnemer bepaald en dus persoonlijk. Wat iemand uit een training haalt, verschilt dus per persoon. Uit een onderzoek dat is uitgevoerd onder een deel van onze deelnemers, bleek dat zij aangaven gemiddeld 32% effectiever (!) te zijn geworden na het volgen van een training en dat de ontwikkeling zich heeft doorgezet na afloop van de training. Het onderzoek vond gemiddeld 15 maanden na afloop van de training plaats.

Piet van Vugt (CEO Pink Elephant en ondernemer):
“Deelnemers zitten door de training blijvend beter in hun vel en benutten hun talenten veel meer. Daarnaast acteer je, met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu. Hierdoor creëert de be more you training grote toegevoegde waarde voor zowel deelnemer als bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat de training economisch een zeer rendabele investering is.”

Klik hier om terug te gaan naar de overzichtspagina van veelgestelde vragenWil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen