Last van concentratieproblemen? Wij helpen je verder!

Iedereen heeft wel eens last van concentratieproblemen. Je springt constant naar een andere gedachte in je hoofd zonder iets echt af te kunnen ronden. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld vermoeidheid. In dit geval is het een tijdelijk gebrek aan concentratie. Er zijn echter ook gevallen waar de concentratieproblemen blijvend zijn. Dit kan onder andere te maken hebben met stress. Onze flowyu-methode helpt je om minder snel afgeleid te raken waardoor je weer in staat bent effectief te werken en je focus er bij te houden.

Verhelp je concentratieproblemen met onze 2-daagse basistraining

Heb je last van concentratieproblemen en herken je je in de volgende symptomen?

  • Vermoeidheid
  • Moeite om je gedachte erbij te houden
  • Snel afgeleid

Onze flowyu-methode biedt je de mogelijkheid om met een 2 daagse training weer volledig tot rust te komen. Hierdoor zijn je concentratieproblemen verleden tijd.
Refrentie Pjotr

Waarom het resultaat van andere trainingen vaak van korte duur is

Iedere professional heeft met stress te maken. Je weet dat je beter zou presteren, je ambities sneller waarmaken, als je effectiever kon omgaan met stress.

Er zijn allerlei technieken, trainingen en methodes om ons gedrag te ontwikkelen en anders om te leren gaan met stress. Er worden miljarden aan coaching, training, ziekteverlof, persoonlijke ontwikkeling. Dat kost veel geld en veel tijd en het resultaat is meestal van korte duur.

Je gedrag veranderen is omslachtig omdat gedrag het resultaat is van jarenlange ervaring. Het is ingeslepen in je hersenen en voelt vertrouwd, ook al blijkt het niet altijd even adequaat of efficiënt. Dit zijn de neurale paden. Met alleen er over praten en er over na te denken bereik je niet die werkelijke verandering waar je naar zoekt. Maar wat dan?

De oplossing tegen concentratieproblemen: gedragsverandering op basis van neuroplasticiteit

Breintraining is een methode waarbij je nieuwe neurale paden aanspreekt die geautomatiseerd gedrag overschrijven met nieuw, gewenst gedrag. Het maakt gebruik van neuroplasticiteit.

Met onze tweedaagse training zet je een eerste stap in de richting van verandering. Je gaat op zoek naar de paden van geautomatiseerd gedrag, je leert ze te herkennen en je leert er op andere manier mee om te gaan zodat er nieuwe paden ontstaan. Door deze nieuwe paden val je niet terug in dezelfde fouten die je voorheen maakte.

Wat levert onze training je op?

Deelnemers die onze training hebben gevolgd, hebben unaniem aangegeven dat het ze het volgende oplevert:

  • persoonlijk gelukkiger en professioneel effectiever
  • minder gevoelig voor stress situaties
  • meer rust en gevoel van balans
  • betere focus en concentratie
  • het gevoel dat je, wat je wilt veranderen ook kunt veranderen

Download gratis brochure over onze training!

Wil je meer informatie ontvangen over onze training om je concentratie te verbeteren? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u onze brochure vrijblijvend toe per mail.

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen