Accelerated learning inzetten om effectiever te zijn

Accelerated learning: versneld leren. Een catchy term die te pas en te onpas wordt gebruikt. Maar waarom moet alles eigenlijk sneller, tegenwoordig? En is dat wel zo verstandig?

Snel, of efficiënt?

Misschien is efficiënt leren meer wat we zoeken en nastreven. Op een goede manier leren, maar dan wel op de snelst mogelijke manier. Zonder onderweg te ‘struikelen’ omdat het tempo niet bij te benen is, maar wel op een hogere snelheid dan normaal. Zonder ‘loze ruimte’ in het proces, waarin kostbare tijd verloren gaat. Misschien is dat wel waar accelerated learning écht over gaat: efficiënter en effectiever te werk gaan in het leerproces.

Het kan moeilijk zijn dit op eigen houtje te doen en vol te houden. Misschien schiet het volgende wel eens door je hoofd:

 • Je hebt het gevoel dat je je kansen niet benut terwijl de klok doortikt
 • Je kunt je eigen agenda niet meer bijbenen
 • Je hebt continue het gevoel een inhaalslag te moeten maken
 • Je bent al tijden van plan je ontwikkeling meer aandacht te geven, maar ‘het komt er niet van’
 • Je hebt talloze boeken gelezen en cursussen gedaan, maar het resultaat sneeuwt snel onder
 • Je zou op een soort powerboost-knop willen drukken die ervoor zorgt dat je sneller te werk gaat

Een passende oplossing voor ieder individu

Ieder mens is uniek en triggert op andere ervaringen. Iedereen verdient daarom een individuele aanpak met volle aandacht voor de eigen ervaringen, ontwikkelmogelijkheden en potentie. De bijzondere flowyu-methode gaat uit van dit principe en heeft een fundamentele versnelling van jouw talentontwikkeling als professional als belangrijkste doel. Dit doen we door tijdens de module het natuurlijk leervermogen van het brein gericht in de hoogste versnelling te zetten (brain boosting). We weten natuurlijk niet precies wat er bij jou speelt en welke ontwikkelstappen je zou willen zetten, maar we weten uit jarenlange praktijkervaring wel dat óók jij worstelt met belemmeringen uit het verleden. Door je hersenactiviteit te meten en je natuurlijk leervermogen gericht in de hoogste versnelling te zetten, zul je sneller leren dan ooit tevoren en krijgt je talentontwikkeling en effectiviteit een boost.

Drie redenen om voor onze flowyu-methode te kiezen:

 • Het is bewezen
  Honderden deelnemers rapporteren permanente positieve veranderingen
 • Het is onweerstaanbaar makkelijk
  Mensen omarmen het, zelfs in conservatieve grote bedrijven
 • Snel én blijvend resultaat
  Door het samenspel van onze innovatieve trainingsmethode en constante één-op-één coaching

Meer weten over hoe je met onze korte maatwerktrainingen leert om sneller, effectiever en efficiënter te werken?
Ja, ik wil meer informatie

Wil jij direct persoonlijk contact?

Neem direct persoonlijk contact op

Benieuwd naar brain boosting?

Brain boosting wordt ingezet bij individuele professionals en binnen allerlei organisaties. Benieuwd hoe het jou kan helpen? Download dan één van onze gratis PDF’s over talentontwikkeling of stressvermindering/burn-outherstel voor professionals of organisaties.
Keuze PDF
Bezig met versturen